Un bărbat din Satu Mare  s-a sinucis la vârsta de 55 de ani. El nu a vrut să fie singur în timp ce își lega ștreangul de gât, motiv pentru care a sunat o rudă să îi țină de urât la telefon.

Citește și: Crimă înfiorătoare urmată de sinucidere

Gestul șocant a avut loc marți seara

Pentru că voia să încheie socotelile cu viața, bărbatul a decis că cea mai bună soluție ar fi să își ia zilele.

El a făcut gestul șocant marți seara, la el acasă. Ajutoarele au fost chemate imediat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Procurorii au stabilit ce s-a întâmplat în cazul de la Caraș-Severin, unde o femeie a fost găsită decedată, iar concubinul spânzurat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

Victima, o persoană de sex masculin cu vârs ta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare, potrivit  Observator.  

Citește și: O sinucidere asistată fastuoasă! O femeie și-a dorit șampanie, o țigară și melodia preferată, în ultimele sale momente din viață: „Mulțumesc”

Pactul sinuciderii într-o familie "atacată de diavol"

Toți membrii unei familii din Pennsylvania, SUA,  au fost găsiți împușcați  în curtea lor săptămâna trecută, într-un caz șocant despre care poliția spune că a fost "un pact de sinucidere", potrivit  The Sun.

Familia era alcătuită din sectanți creștini habotnici, care s-au îndepărtat de o viață normală și au ajuns la idei extremiste și periculoase.

Citește și: Ea este tânăra de 20 de ani care a murit după ce a căzut de la etaj

Tânăra Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani, și părinții ei, James Daub, în vârstă de 62 de ani, și Deborah Daub, în vârstă de 59 de ani, au fost găsiți morți pe iarba din curtea casei lor din comitatul York, Pennsylvania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si