La un pas de moarte după ce şi-a făcut un tatuaj

O tanara de 20 de ani a fost la un pas de moarte dupa ce si-a facut un tatuaj pe mana pentru o suma modica.

K.B., joi 23 mai 2019 , 11:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nancy Anderson, a trecut prin clipe groaznice dupa ce si-a facut un tatuaj intr-un studio fara licenta. Tanara in varsta de 20 de ani s-a ales cu o infectie grava si cu o cicatrice pe viata.
„Eram cu adevărat nerăbdătoare şi voiam să o fac. Toţi prietenii mei au spus că omul este de încredere aşa că am vorbit cu el şi m-am dus. Am ajuns în jurul dupamiezii şi a început direct să îmi facă tatuajul” a povestit Nancy.
Deşi iniţial totul părea în regulă, la scurt timp după ce omul s-a apucat de treabă, tânăra a simţit că ceva nu este în regulă. Tânăra avea deja alte şase tatuaje, motiv pentru care a putut compara experienţa intuind problemele care aveau să apară.

Citeste si: O femeie a murit într-un avion. Ce i-a provocat decesul

„Mi-am dat seama că ceva e în neregulă, era foarte dureros, aproape chinuitor. Groaznic, a trebuit asă îl opresc deoarece mă durea mult prea tare” a delcarat tânăra.
Tatuatorul nu a respectat nici instrucţiunile necesare pentru a proteja tatuajul, cum ar fi acoperirea zonei cu o folie pentru a evita infectarea: „Când l-am întrebat a spus că nu este necesar. La fiecare tatuaj am primit acea protecţie”.
A doua zi după ce şi-a făcut tatuajul s-a simţit rău. S-a trezit şi nu îşi putea simţi braţul care se umflase şi părea extrem de infectat.

Citeste si: De ce sângerează gingiile? Cauze și soluții

Citeste si: Grav accident in Italia. O persoană a murit

A mers imediat la spital, unde i s-a spus că infecţia pe care o are îi poate pune viaţa în pericol şi că necesită tratament urgent. Avea nevoie de şase doze de antibiotic pentru a trata o gaură creată în mijlocul tatuajului.
„Mi s-au administrat imediat şase antibiotice în braţ, mi-au spus că este foarte infectat şi că au nevoie să oprească infecţia pentru a nu ajunge la inimă. În cazul în care mâna mea era atât de umflată, îmi oprea circulaţia sângelui şi a trebuit să fiu internată peste noapte” a delcarat Nancy.

Citeste si: Tragedie în Mureș! Două persoane au murit într-un cumplit accident

Conform Mirror, Nancy doreşte acum să îi avertizeze pe oameni cu privire la alegerea tatuatorilor şi să evite locaţiile unde preţurile sunt reduse pentru că este mai importantă sănătatea şi siguranţa lor faţă de un tatuaj ieftin, dar care ar putea să le provoace multe alte probleme.
„Nu merită riscul doar pentru a economisi nişte bani. Am rămas cu cicatrici şi nu cred că un profesionist va putea fi vreodată capabil să repare asta. Îmi era oarecum frică să merg la cineva acasă pentru tatuaj, dar m-am gândit că va fi bine. Acum regret complet şi nu voi mai repeta experienţa” a mai spus tânăra.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si