Bătrânii se pregătesc acum de înmormântarea fetiței pe care au crescut-o de mică. Lângă căpătâiul micuței, bătrâna se întreabă neputincioasă de ce Dumnezeu i-a luat-o si pe ea.

“Buni, stai liniștitã cã Dumnezeu e mare și eu cred în El”, acestea au fost cuvintele cu care Denisa și-a întâmpinat bunica, în momentul când acesta s-a întors de la spitalul din Huși.

Fata a murit câteva ore mai tarziu, în bratele bunicii.

Salvarea ar fi venit mult prea târziu

“Luni dimineatã am venit, am vãzut fetiță, dupã care bunicul ei s-a dus la magazin sã-i cumpere o bananã și o parã. Era îmbrãcâtã în pijamale. Când m-am întors la 11, față avea un fel de somnolentã. Am întrebat-o dacã vrea sã o duc la spital. Mi-a zis cã nu vrea, cã ea o asteaptã pe mamaia acasa.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a murit eleva care a căzut din microbuz! Adevărul despre cazul fetiței de 12 ani! Detaliile sunt cutremurătoare

Am lãsat-o cu bunicul ei, sã aibã grijã de ea. Când am revenit la ora 14:00, bunica ei era acasã. Ceruse sã fie externatã, parcã a avut o presimțire. În acel moment față nu-și mai putea nici mãcar ține capul. Am sunat la salvare. De la celãlalt capãt al firului mi-au zis cã atunci când va pleca ambulanță din Huși spre Gusitei ne vor suna. Eu am plecat acasã. Fată nu a mai avut rãbdare și i-a zis bunicii sã vinã la mine.

Cât am așteptat salvarea la poartã, l-am vãzut pe bunicul fetei care mergea înainte cu o sacoșã, iar din spate venea bunica cu fetița în brațe. La un moment dat Denisa a leșinat. Am sunat din nou la 112. Recunos cã în acel moment mi-am ieșit din fire. M-au ținut aproape o orã la telefon. Îmi spuneau cã mai au puțîn și întrã în sat și în același timp îmi ziceau cum sã-i fac eu resuscitare fetei.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum a murit eleva care a căzut din microbuz! Adevărul despre cazul fetiței de 12 ani! Detaliile sunt cutremurătoare

Am sunat la 14:20 iar salvarea a ajuns aici la 16:10. La patru fãrã ceva față deja murise. Era în brațele bunicii ei. A dat sã o apuce dupã gât, dar i-a cãzut mânuta. Atunci mi-am dat seama cã nu se mai poate face nimic”, a povestit o vecină pentru vremeanoua.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si