Larisa Vasile, prietenie cu o concurentă din al doilea sezon Exatlon! S-a destrămat prietenia ei cu Diana Belbiţă? Reacţia fanilor fostei Faimoase

Larisa Vasile, ultima fată rămasă în echipa Faimoşilor, în echipa Exatlon din primul sezon, a fost una din cele mai iubite concurente.

marți 27 noiembrie 2018 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În timpul competiţiei Exatlon, Larisa Vasile s-a împrietenit cu Diana Belbiţă, iar prietenia lor a continuat şi după întoarcerea din Republica Dominicană. În ultima perioadă, programul celor două nu a prea fost comun şi asta deşi Diana Belbiţă s-a mutat în Bucureşti, unde merge la antrenamente intense.

De câteva zile, Larisa Vasile se află într-o vacanţă în Italia. În zona în care locuieşte o altă fostă concurentă Exatlon, însă din cel de-al doilea sezon. Este vorba despre Ana Simia Ţăran, o Războinică eliminată în urmă cu câteva săptămâni.

Cele două foste atlete Exatlon s-au distrat împreună şi au făcut multe poze, pe care le-au urcat pe paginile de socializare. Fanii Larisei au fost surprinşi să o vadă împreună la Ana Simia şi au întrebat-o dacă sunt prietene. Larisa Vasile le-a răspuns tuturor că este buna prietenă cu fosta concurentă din cel de-al doilea sezon Exatlon, iar imaginile chiar demonstrează acest lucru. 

Te-ar putea interesa si