Laura Lavric a dat de urma surorii și vrea s-o oblige să-i plătească 10.000 euro! Interpreta nu vrea să-și ierte ruda de sânge după ce aceasta a jignit-o în direct

Laura Lavric a luat urma surorii ei, care acum îi datoreză 10.000 euro pentru că a jignit-o grav la o emisiune de televiziune.

Radu Constantin, luni 11 februarie 2019 , 16:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laura Lavric nu se lasă, vrea cu orice preț ca sora ei, Ecaterina Traian, să plătească pentru că i-a afectat grav imaginea. Interpreta a aflat o adresă a surorii ei, stabilită în prezent în Canada și a anunțat instanța pentru a-i comunica hotărârea din martie 2018, conform căreia aceasta trebuie să-i plătească daune morale de 10.000 euro. În acest moment, Laura Lavric vrea să găsească un executor internațional pentru a duce la îndeplinire decizia instanței din România, în cazul în care sora ei refuză să plătească. Deja, instanța a trimis către interpretă decizia oficială pe baza căreia Lavric poate trece la executare.

Citeste si: Casa artistei Laura Lavric a fost mistuita de flacari! Sapte autospeciale au intervenit imediat

”Admite cererea. Dispune recomunicarea hotărârii către reclamantă la domiciliul indicat în cererea de recomunicare. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată într-o minută a ședinței din decembrie de la Tribunalul București.

Laura Lavric: "E prea mare stricăciunea”

”Probabil că o să am nevoie de un executor internațional. Și am să găsesc, eu sunt o femeie care știe să le rezolve pe toate. Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate așa jigniri”, a declarat Laura Lavric pentru cancan.ro.

Ecaterina Traian, sora Laurei Lavric, a făcut cu câțiva ani în urmă, declarații pe care n-a putut să le susțină ulterior. Ea și-a acuzat sora de comportament indecent, moravuri ușoare și a spus despre ea că are probleme cu alcoolul.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si