Laura și Sorin, întâlnire în Camera Roșie! „I-ai furat femeia.."

În urma supărării evidente a Nicoletei, după ce Laura a confundat-o cu Natalia, noua concurentă a vrut să stabilească faptul că nu a fost cu rea intenție confundarea de nume, astfel că l-a chemat pe Sorin în Camera Roșie.

Author: Laura Macovei joi 11 august 2022 , 16:51

Laura și Sorin, întâlnire în Camera Roșie! „I-ai furat femeia.."

Laura și Sorin, întâlnire în Camera Roșie! „I-ai furat femeia.."

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a dat deja startul întâlnirilor în Camera Roșie.

Prima fata care are ocazia sa discute cu un băiat este noua concurentă care a pășit în Casa Iubirii, Laura, care îl alege pe nimeni altul decât Sorin.

Citeste si: Ce se întâmplă între Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici? „Nu aveam cum să uit primele momente!”

Aceasta vrea sa lămureasca situația de ieri, când numele Nicoletei a fost încurcat cu cel al Nataliei. Blondina spune că nu a fost cu intenție, așa cum s-a crezut, ci pur si simplu așa a nimerit. Nicoleta, dar și Emanuel, au văzut imaginile din Camera Roșie, fapt ce le-a cam adus nemultumirea in suflet.

Ionut: ,,I-ai furat femeia.."

Sorin: „Noi n-am avut nimic atunci, doar ne tachinam.. ”, a spus acesta despre Natalia, încercând să o lămurească pe Laura. 

Citeste si: O concurentă din "Casa Iubirii" a izbucnit în lacrimi. "Mă afectează foarte tare"

Băieții se amuză pe fondul întâlnirii celor doi din Camera Roșie, iar Emanuel îi face o declarație Laurei: „ De ce ai făcut asta, Laura? Eu te plac”

Discuțiile dintre băieți au continuat după întâlnirea celor doi în Camera Roșie. În urma întâlnirii, Laura speră ca Sorin să o lămurească pe Nicoleta și să îi treacă supărarea.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si