Laurențiu Bucur, fostul mare jucător de tenis al României, a murit

Este doliu în lumea tenisului. Laurențiu Bucur, component al echipei de Cupa Davis a României, și medaliat cu bronz la Universiada de la Edmonton, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

K.B., sâmbătă 23 mai 2020 , 15:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A început să joace tenis la Clubul Dinamo București și are în palmares multiple titluri de campion național, la individual precum și la echipe.

Citeste si: Patriarhia, după Ordinul referitor la organizarea ceremoniilor religioase: Împărtăşirea comună se amână deşi folosirea aceleiaşi linguriţe nu a fost niciodată sursă de contaminare

În anul 1983, la Universiada de la Edmonton, Canada, Laurențiu Bucur și Adrian Marcu au câștigat medalia de bronz în proba de dublu masculin.

Citeste si: 145 de cazuri noi de îmbolnăvire, numărul total fiind de 17.857. A crescut considerabil numărul celor izolaţi la domiciliu

În anul 1985 a fost printre cei mai buni 300 de jucători din lume în clasamentul ATP.

A fost jucător, antrenor și organizator de turnee în Italia, la Roma, după care s-a reîntors în România, iar în ultimii ani a jucat cu mare succes în turneele de veterani, reușind să-și treacă în palmares alte câteva titluri, naționale și internaționale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si