Un medic stomatolog din Amara, județul Ialomița a povestit tuturor pe pagina sa de Facebook, lecția oferită de tatăl său de-a lungul timpului. 

Servicii gratuite oferite de stomatolog pentru cei care nu și le permiteau

Cu o vastă experiență în domeniu, medicul le-a împărtășit urmăritorilor săi că atât el, cât și tatăl său mereu au încercat să le ofere pacienților diferite gratuități, astfel încât să-i încurajeze atât să vină mai des la cabinetul stomatologic, cât și să le mai ușureze din cheltuieli.

”Lucrez ca medic stomatolog de 20 de ani, dintre care, primii 18 ani am lucrat împreuna cu tatăl meu, împărțind același cabinet în cadrul policlinicii din Spitalul județean Ialomița. În toți acești ani, consultațiile, indiferent de vârsta pacientului au fost gratuite pentru toată lumea și toate manoperele, cu excepția lucrărilor dentare pentru toți copiii până în 18 ani au fost gratuite și ele. Acum 2 ani când a trebuit să plecăm din cabinetul din spital pentru că nu ne-a mai fost prelungit contractul de închiriere, cea mai mare grija a tatălui meu a fost “cine o să le mai lucreze oamenilor care nu au bani“”, a scris Nițescu Vlad.

Lecție stomatolog

El este Nițulescu Vlad, stomatologul care oferă servicii gratuite pacienților.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Cea mai modernă metodă de depistare a cancerului la sân, gratuită în România/ Tudor Ciuhodaru: ”Poate diagnostica acest tip de cancer în stadiile incipiente”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Chiar și acum, după mutarea în noua locație, medicul stomatolog și tatăl său oferă astfel de servicii gratuite, deoarece consideră că în acest fel munca lor le este mult mai apreciată. De asemenea, lecția lor pentru toți este că bogăția nu se măsoară în bani, ci mai degrabă în faptele bune făcute.

”Acum lucrăm la fel, în aceleași condiții, dar în locații diferite. Toți oamenii se miră și întreabă de fiecare dată cât costă.

Este adevărat că nu ne-am îmbogățit, dar viața, munca, nu ar trebui să fie tot timpul doar despre bani. Cred că bogăția se măsoară cel mai bine în cât poți să dai înapoi, la cât poți să renunți, cât poți să ajuți. Și mai cred foarte mult în puterea exemplului și aici mă refer la exemplul pe care eu l-am primit de la tatăl meu”, a mai scris stomatologul în postare.

Lecție stomatolog

Un stomatolog și tatăl său oferă gratuit servicii pacienților fără posibilități.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Un preot a deschis o brutărie cu fonduri europene într-o comună uitată de lume: ”Visul cel mare este construirea unui așezământ pentru copii și mame singure”

Salariile din domeniul stomatologic din România sunt în medie de 3.500 euro pe lună, însă un medic dentist poate câștiga până la 10.000 de euro pe lună. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si