Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan! Preafericitul si cantareata de muzica populara faceau parte din conducerea unei fundatii caritabile!

Despre legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan se stia in cadrul Fundatiei Omenia, unde ambii ocupau functii importante.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. miercuri 18 aprilie 2018 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare ca legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan s-a creat in momentul in care Preafericitul a fost numit presedinte de onoare al Fundatiei Omenia, fondata de catre Minodora Ilie.

Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan. S-au intalnit la mai multe evenimente caritabile

Cantareata de muzica populara, care a decedat luni seara, la 70 de ani, era deja prim-vicepresedinte al fundatiei, ea si Patriarhul intalnindu-se la cateva evenimente. Din Fundatia Omenia mai fac parte diverse fete bisericesti, oameni de afaceri si politicieni.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan: "A vem ca blazon conceptul nepereche si cuvantul intraductibil OMENIA"

Despre legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan se cunostea in Fundatia Omenia, care se ocupa de evenimente caritabile.  "Analizând realitatea româneasca de după Revoluţia din 1989 nevoile economice, sociale, morale si spirituale în această perioadă de trecere către o societate autentic democratică şi pornind de la ideea că noi, românii, avem ca blazon conceptul nepereche şi cuvântul intraductibil OMENIA, un grup de oameni de bine au pus bazele Fundaţiei Internaţionale OMENIA.Coordonatele acestei activităţi publice sunt caritatea, reconcilierea şi lupta pentru pace.", se scrie pe site-ul fundatiei. 

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si