Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

Marcel Toader a murit. Marcel Toader și Andrei Gheorghe aveau un trecut comun. Omul de afaceri a povestit ce făceau amândoi în tinerețe.

R.B., sâmbătă 03 august 2019 , 18:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marcel Toader a murit. Fost jucător de rugby, Marcel Toader a fost și salvamar în tinerețe. Omul de afaceri l-a avut coleg pe nimeni altul decât regretatul prezentator și realizator de radio și televiziune Andrei Gheorghe.

Citeste si: EXCLUSIV Gabriela Cristea, șocată de moartea lui Marcel Toader! Primele declarații după decesul fostului ei soț

Marcel Toader a murit. Despre trecutul comun cu Andrei Gheorghe a oferit detalii Marcel Toader pentru wowbiz.ro. Totul se întâmpla la sfârșitul anilor ’70, când Marcel Toader avea 16 ani, iar Andrei Gheorghe avea 17 ani și încercau să facă rost de bani muncind vara, în timpul vacanței, pe litoral.

Citeste si: Marcel Toader a murit. Mesajul emoționant al omului de afaceri, în martie 2019: „Tu mi-ai adus fericirea”

Marcel Toader a murit. “Eu am fost salvamar o bună perioadă de timp cu Andrei Gheorghe și am lucrat cu el pe aceeași barcă. Se întâmplă în tinerețe, da. El e mai mare decât mine cu un an. Mi-am amintit de vremurile acelea de curând, după ce el a părăsit această lume. De curând, am fost plecat câteva zile la mare și m-am dus să mă plimb la “Tabara Nord”, cum se chema plaja pe care eram noi salvamari…Erau oameni pe litoral pe care îi salvăm, da!”, și-a amintit Marcel Toader.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si