Există legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP), a fost implicat într-un accident grav, sâmbătă seară, pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. Tânărul se afla la volanul unui Aston Martin care, se pare, avea 230 de kilometri la oră în momentul impactului.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Citeste si: Tânărul accidentat mortal de Mario Iorgulescu și-a presimțit moartea? Ce i-a spus soției înainte de tragedie

Legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu. Fiul lui Iorgulescu e internat la Elias

În urma ciocnirii violente, celălalt şofer, care circula regulamentar pe sensul opus, a murit. În acest moment, Mario Iorgulescu se află intubat la spitalul Elias din Capitală, la Terapie Intensivă. Cu câteva zile înainte de accident, Mario a petrecut într-un club din Bucureşti alături de Alex Bodi, soţul Biancăi Drăguşanu.( vezi ce spune familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu)

Legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu: „Am petrecut seara alături de fraţii mei”

S-a aflat despre legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu. Bodi a venit cu croatul Josip, partenerul din compania specializată în tranzacţii cu microlingouri. Bun amic cu Mario, se pare că Bodi i-a propus acestuia să intre şi el în afacere. Cei trei s-au fotografiat în club, iar Mario a postat: „Am petrecut seara alături de fraţii mei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si