Legătura terifiantă dintre moartea Mădălinei Manole și a Cristinei Țopescu

Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri dat fiind faptul că în stomacul Cristinei Țopescu s-au găsit mai multe pastile

Author: K.B. marți 14 ianuarie 2020 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu câteva zile înainte să moară, jurnalist i-a lăsat un mesaj vocal pe Whatsapp amicului ei, Marius Chircă. Mărturiile ei sunt cutremurătoare.

“Marius (n.n. – președintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai știu ce să fac!

Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea.

Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Citeste si: Cristina Țopescu înființase o fundație cu numele tatălui ei! Ce se întâmplă acum, după moartea vedetei de televiziune?

Citeste si: Dezvăluirea oficială care dă peste cap ancheta Caracal: "La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi..."

Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile.

Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu. Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă!

Citeste si: Cristina Țopescu a ieșit la o cafea cu un bărbat, a doua zi după Crăciun! Cine este omul care a văzut-o ultima oară în viață și ce i-a spus vedeta?

Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, i-a transmis Cristina Țopescu lui Marius Chircă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si