Liber la terase și la jocuri de noroc, în Giurgiu, după ora 23:00

Liber la terase și la jocuri de noroc, în Giurgiu, după ora 23:00, la trei zile după aplicarea legii. În județul Giurgiu măsurile date de autorități privind purtatul măști și închiderea teraselor și a sălilor de jocuri au încetat astăzi, 4 august.

Georgiana Balaban, marți 04 august 2020 , 11:56

liber la terase după ora 23
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Liber la terase și la jocuri de noroc, în Giurgiu, după ora 23:00. Autoritățile locale au încetat măsurile la trei zile după instaurarea acestora. „Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează că în urma ședinței Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din data de 03.08.2020, au fost adoptate următoarele măsuri:

– se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă.

Liber la terase și la jocuri de noroc, în Giurgiu, după ora 23:00

Precizăm că măsurile enumerate mai jos își încetează aplicabilitatea începând cu data de 03.08.2020.

liber la terase după ora 23

– se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

Citeste si: Cele mai moderne metode de învățare în 2020

Citeste si: OMS: Efectele pandemiei se vor resimţi şi în următoarele decenii

Citeste si: Noul Huawei P40 lite 5G, ideal pentru tinerii pasionați de fotografie

– se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00.” se arată în comunicatul Biroului de Presă al Instituției Prefectului Județului Giurgiu.

Măsurile de relaxare continuă să fie adoptate în micul oraș de lângă Dunăre, chiar în aceeași zi în care un nou focar de coronavirus a fost anunțat.

Un nou focar de coronavirus în România. Anunţul făcut de autorităţi

Un nou focar de coronavirus în România. Mai mult de jumătate din beneficiarii Centrului de Îngrijire de la Onceşti, Giurgiu, sunt infectaţi cu SARS-CoV-2.

Peste jumătate din beneficiarii Centrului de Îngrijire Persoane Vârstnice de la Onceşti, judeţul Giurgiu, au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus, respectiv 16 din cei 29.

Numărul cazurilor confirmate în rândul salariaţilor a ajuns la patru dintr-un total de 33 de angajaţi, după ce o infirmieră a mai fost confirmată pozitiv la finalul lunii iulie.

Citeste si: Coronavirus România, 3 august. Câte cazuri noi sunt?

"O infirmieră din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice Onceşti a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 în data de 31 iulie 2020, astfel încât toţi angajaţii care se aflau de serviciu au fost plasaţi în carantină instituţionalizată la locul de muncă, iar în data de 1 august a fost demarată ancheta epidemiologică în cadrul centrului. Echipa DSP Giurgiu s-a deplasat în cadrul centrului de îngrijire de unde a recoltat probe tuturor beneficiarilor şi personalului de serviciu, 34 de probe în total. În urma recoltării probelor au fost confirmate nouă cazuri pozitive din rândul beneficiarilor şi un caz din cadrul personalului de la pază. Recoltarea probelor a continuat şi în data de 2 august, când au mai fost confirmate încă şapte cazuri din rândul beneficiarilor, iar în data de 3 august au mai fost confirmate încă două persoane din rândul salariaţilor", se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, de DSP Giurgiu.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si