Liceul care se închide la doar o zi de la începerea anului școlar. Patru angajați au fost diagnosticați cu covid-19

Un liceu din municipiul Constanţa va trece la cursuri online, după ce patru angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19, aceştia neintrând în contact cu elevii unităţii de învăţământ.

Author: Catalina Popa marți 15 septembrie 2020 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Liceul Teoretic Ovidius din Constanța se închide 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a transmis, luni seară, că în cursul acestei zile a fost informat de cazurile de COVID-19 de la Liceul Teoretic Ovidius.

Citeste si: Continuă șicanele pentru Simona Halep! Procesul campioanei cu ANAF are următorul termen în timpul turneului de la Roland Garros EXCLUSIV

“Am fost informaţi că la Liceul Teoretic Ovidius Constanţa patru angajaţi sunt cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2. Aceştia nu au intrat în contact cu elevii unităţii de învăţământ, doi fiind deja spitalizaţi de săptămâna trecută, alţi doi (personal didactic auxiliar) primind confirmarea în această seară, nefiind prezenţi astăzi în şcoală. La propunerea şcolii, pe data de 15 septembrie, se va aproba punerea în aplicare a scenariului 3 de funcţionare a unităţilor sau a instituţiilor de învăţământ preuniversitare”, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Citeste si: VIDEO- Patru români, morți într-un cumplit accident în Germania. Vinovat, se pare că alt român

Din cele 515 unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa, 223 au început şcoala în scenariul 1 (participarea directă, „faţă în faţă”), 285- scenariul 2 (atât participare directă, cât şi on-line, alternativ: scenariul „hibrid”), iar 7- scenariul 3 (participare numai on-line).

Din cele şapte, doar la o grădiniţă şi o şcoală, ambele din comuna Cuza Vodă, a fost luată această măsura din cauza cazurilor de COVID-19, în celelalte situaţii fiind vorba de unităţi de învăţământ unde nu se încheiaseră lucrările de reabilitare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si