Nelu Tătaru: „Luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a comentat, luni seară, prima zi de şcoală şi a afirmat că, aşa cum anunţat anterior, ”luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc”, referindu-se inclusiv la deschiderea anului şcolar şi la alegerile care urmează.

Author: Georgiana Balaban luni 14 septembrie 2020 , 21:14

nelu tătaru luna septembrie
Nelu Tătaru a vorbit despre consecințele lunii septembrie.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul afirmă că, în cea mai mare parte, normele au fost respectate în interiorul şcolilor, chiar dacă până să se ajungă în clase au fost momente de aglomeraţie. Nelu Tătaru consideră că era necesar ca şcoala să înceapă ”atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional”.

”Luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc, în măsura în care am avit mai multe măsuri de relaxare”, a afirmat, luni seară, la Digi 24, Nelu Tătaru.Acesta a afirmat că, în cea mai mare parte, normele au fost respectate în interiorul şcolilor.

Ministrul Sănătății a vorbit după redeschiderea școlilor

”Astăzi, în prima zi de şcoală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre şcoală. Pânî la intrarea în curte, înspre şcoală, a fost destul de aglomerat şi am observat că şi în fata şcolilor a fost aglomeraţie.

Sper că a fost doar o zi de ănceput în caren nu eram obişnuiţi pentru unînceput de şcoală în acest mod(...) Era imperios necesar să înceapă şcoala, atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional. Copiii îşi doreau, copiii îşi doreau şi trebuiau să existe nişte reguli”, a mai afirmat Nelu Tătaru.

nelu tătaru luna septembrie
Ministrul Sănătății transmite ce va urma în România.[Sursa foto: google]

Citeste si: Nelu Tătaru propune prelungirea stării de alertă cu 30 de zile

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru: "Suntem într-un platou dinţat, a doua cocoaşă din primul val. Ar putea urma o pantă ascendentă"

Citeste si: Nelu Tătaru, declarații care aruncă totul în aer: "Ne așteaptă o lună grea, de încercare"

Acesta se aşteaptă la o creştere a numărui de cazuri de infectare cu noul coronavirus, după reluarea cursurilor.

”Sperăm ca riscurile să fie reduse la minim, să avem o creştere uşor perceptibilă, să rămânem pe acest platou pe care ne aflăm astăzi, până în 1.500 de cazuri. În respectarea regulilor există un parteneriat: elevi, profesori, părinţi”, a mai declarat Nelu Tătaru, precizând că perioada critică este de 10- 14 zile.

Citeste si: Nelu Tataru, avertisment dur! Ce se va intampla in luna septembrie cu pandemia de COVID-19

Anul şcolar 2020 – 2021 a început, luni, cele mai multe unităţi adoptând scenariul verde care presupune prezenţa fizică a elevilor în bănci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si