Directorul STB, Adrian Criț a vorbit, după discuția cu Vasile Petrariu de astăzi, că există șanse ca greva să se extindă și la metrou.

„Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț.

În același timp, Vasile Petrariu a vorbit despre o posibilă grevă la metrou: „Nu am această informație, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate și cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a spus liderul sindical. 

Citeste si: Violențe în a treia zi de grevă

Metrorex clarifică zvonurile apărute

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulația la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficului existent ”, au transmis reprezentanții Metrorex.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, compania neagă informațiile apărute în spațiul public conform cărora protestele din transportul comun de la suprafață s-ar putea extine și în transportul public subteran.

Citeste si: Nicușor Dan face apel la rațiune către toți șoferii și vatmanii STB

A patra zi de grevă la STB

Transportul în comun nu funcţionează nici duminică în Capitală, şoferii de Societatea de Transport refuzând să iasă pe traseu.

Mai mulţi angajaţi s-au adunat la Autobaza Titan, unde se află şi forţe de ordine.

Conducerea Societăţii de Transport Bucureşti solicită în continuare angajaţilor să-şi reia activitatea şi să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu şi anunţă că 25% din parcul auto se află în trafic, respectiv

82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 şi 15 autobuze din 460.

„Atitudinea angajaților e clară: își asumă toate riscurile, nu se lasă pradă amenințărilor ”, a spus Vasile Petrariu în ceea ce privește desfacerea contractelor de muncă ale angajaților care timp de trei zile consecutive nu și-au îndeplinit obligațiile de serviciu.

Sindicalistul respinge ideea actelor de violență împotriva celor care au ales să renunțe la proteste și să iasă pe traseu, spunând că nu încurajează o astfel de atitudine.

Citeste si: Greva STB- Bucurestenii, disperati in cautarea unui mijloc de transport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si