Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

Un nou cuplu este pe cale să se formeze în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat s-au apropiat, iar tânărul o susține în conflictul cu Berna și Philip.

G.B., vineri 05 iunie 2020 , 17:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În casa iubirii de la Kanal D un nou cuplu este pe cale de a se forma. Ultimul concurent intrat în emisiunea „Puterea Dragostei” îi face ochi dulci Ligiei și o apără tot timpul.

„Vreau să spun că cine, ce, părere au. Să nu te superi. Cine cum se uită. Cine te iubește pe tine să te iubească cum ești. Te-am pus trei la unu în top. Ligi m-ai înțeles?” a spus Renat de la „Puterea Dragostei”.

ligi și renat de la puterea dragostei

Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat vor fi împreună?!

Renat de la „Puterea Dragostei” a făcut un top trei fete frumoase din casă. În fruntea clasamentului a urcat-o pe Ligi, iar pe ultimul loc pe Ramona.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, fotografie bombă din trecutul său

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ea a fost, de fapt, prima femeie pe care Livian de la Puterea Dragostei a iubit-o!

Fetele din casă îl acuză pe Renat că o place pe Ligi. „Un bărbat știe ce e frumos!” a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

„Adică noi suntem urâte?” a spus Ramona de la „Puterea Dragostei”.

Gabi de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că Renat a spus despre Ligi că este o fată drăguță și că-i place eleganța ei.

ligi și renat de la puterea dragostei

„Îl cred! Din câte am reușit să-l cunosc pe Renat pare un gentlemen, cu toate că are 22 de ani. Mulți la vârsta lui, sunt vai de mama lor. Asta înseamnă să fii bărbat! Știi ce să apreciezi. Să nu fii frustrat dacă nu ai ce-ți dorești.” a zis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana: „Caut...”

În prezent, Ligi și Renat de la „Puterea Dragostei” nu formează un cuplu, însă apropierea lor a stârnit controverse în casă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si