”Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a condus astăzi şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei ţărilor membre U.E şi ale Spaţiului Economic European şi a listei ţărilor terţe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România. Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcţie de rata cumulată de incidenţă a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000

de locuitori”, a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Răspândirea noului coronavirus prin aer. Reacția Organizației Mondiale a Sănătății

Sursa citată a precizat că zborurile suspendate către şi dinspre statele aflate pe ”lista verde” se reiau începând cu data de 7.07.2020.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Lista ţărilor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România cuprinde acum 32 de state. 

Citeste si: Nelu Tătaru face anunțul! Se va întâmpla din septembrie

De asemenea, nu se va recomanda izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea De Sud, Georgia, Noua Zeelandă,  Tunisia şi Thailanda.

Citeste si: Doctorul Virgil Musta povestește ce lucru din viața de zi cu zi poate duce la infecția cu coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si