Livian de la Puterea Dragostei, enervat la culme! Mesajul pe care l-a transmis a creat controverse

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit pe canalul său despre cei care fac vlogguri și se dirică pe seama lui și a Biancăi.

K.B., sâmbătă 22 februarie 2020 , 13:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt câțiva vloggeri, au prins acum material și forțează, îmi folosesc numele meu și al Biancăi în ultimele 7 clipuri non-stop. Deranjul sau nesimțirea care e: bun, faci niște acuzații, dar de ce faci acuzații care nu sunt adevărate, e părerea ta, bun! De ce faci acuzații când faci același lucru. Nu poți să mă acuzi pe mine că eu mă ridic pe toată treaba asta, sau m-am ridicat pe numele Bianca, când tu te ridici pe numele meu și pe numele ei. N-ai cum să zici chestia asta când eu am intrat aici cu un nume sonor: "băiatul lui Nelson e la Puterea Dragostei". Ați văzut foarte bine că de la început de când era toată treaba cu Pirui, atenția era asupra mea, ciferele ridicau de la o zi la alta. Nu zic că nu m-a ajutat Bianca, am avut boomul pe care l-am avut și datorită ei, însă am demostrat că a fiert treaba de când am intrat eu aici. Uită-te la tine în ogradă!", le-a transmis Livian. "O să vorbiți opt minute despre cât de rău vă pare că ați judecat greșit situația", a adăugat el.

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, surprinși în pat, deși mai are puțin și naște

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” vrea să se sinucidă: „A luat un pumn de pastile!”. Vezi cum a reacționat Livian la aflarea veștii

Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

"Povestea dintre mine şi Bianca a avut suişuri şi coborâşuri, condimente, picanterii. Încă de la prima întâlnire între noi a fost ceva special, ceva ce ar putea ajunge un best seller. Dar, să vă spun esenţialul...I-am spus Biancăi că eu plec şi am sfătuit-o să facă acelaşi lucru pentru că nu mai are rost să rămână. I-am zis că trebuie să cerem amândoi eliminarea şi să vorbim cu cei din producţie să ne lase să plecăm, pentru că noi am dat totul aici. Vom pleca împreună, dar fiecare va merge pe drumul lui. Ne vom avea însă, în suflete, mereu unul pe celălalt. Indiferent de oră, de zi, de situaţie ne vom ajuta. Vom fi la un telefon distanţă unul de celălalt. Urmează capitole noi în vieţile noastre, iar pentru mine vor fi pline de zâmbete, de mister, vor fi ca un serial. Promit că, după ce voi părăsi casa, o să vă dau toate secretele, o să vă povestesc tot ce s-a întâmplat între mine şi Bianca, e un şir de coincidenţe fascinante la început. M-am întâlnit cu ea de trei ori, întâmplător, în centrul Istanbulului înainte să ne vedem în casă. Nu am cum să uit asta, dar o să vă povestesc eu mai multe când vine momentul", a spus Livian pe vlog-ul lui.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si