Ironie sau gluma nevinovata? Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, aseara, pe pagina sa de Facebook, o imagine de la unul dintre cele mai mari proteste din istorie. Cel fata de OUG 13. fotografia este insotita de un mesaj ironic legat de trecerea la ora de vara- "noaptea ca hotii".

"Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!! #rezist# nudorm!", este mesajul de pe fotografia postata de Dragnea.

Reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara iar comentariile au curs cu miile.

„Ar fi bine sa îti concediezi echipa de comunicare pe Facebook. Sunt la fel de neinspirati pe cât de nesimtit e mesajul”, este mesajul unui barbat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Domnule Dragnea, dumneata faci glume d-astea si eu ma gandesc cum si unde sa plec din tara asta”, scrie o utilizatoare

„Nu ai indraznit sa stai de vorba cu oamenii acestia din strada, dar e o prioritate sa faci misto de ei???”, este alt comentariu.

"Inca n-au inventat cei de la Facebook butonul pentru"penibil".Probabil n-au avut inspiratie dar, o le trimit o poza cu dumneavoastra! Cum preferati poza? Cu sau fara mustata?”, scrie Alexandra Sfîrlogea.

 

NOAPTEA LA SPECTACOL

Si uite asa postarea a strans mii de comentarii in doar cateva ore. Unele mai ortodoxe altele care nu se pot spune la televizor. Cei care nu au "sarbatorit" pe internert ora pamantului au iesit in strada si au avut parte de spectacole cu foc. Artistii din Timisoara au imblanzit flacarile intr-o reprezentatie inspirata din basmul romanesc Balaurul cu sapte capete.

Sloganul din acest an este "Daruieste naturii din energia ta. In Romania, 42 de orase au participat la cea mai mare manifestare voluntara pro mediu din lume.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si