La fiecare patru zile muncite, el poate să își scadă o zi din pedeapsă și astfel va putea să ceară mai repede eliberarea condiționată, după ce va executa doi ani și 4 luni din pedeapsa de 3 ani și jumătate pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

De ce nu mai putea munci Liviu Dragnea

Lui Liviu Dragnea îi fusese suspendat dreptul la muncă, după ce a apărut într-un interviu televizat fără să fi avut acordul conducerii penitenciarului.

El muncea ca mecanic în garajul penitenciarului Rahova.

Citeste si: Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, trimis în judecată de DNA

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Judecătoria Sectorului 5 a admis vineri o cerere depusă de Liviu Dragnea şi a obligat conducerea Penitenciarului Rahova să îi permită fostului lider al PSD să presteze în penitenciar „activităţi lucrative cu caracter gospodăresc”.

Ce s-a întâmplat cu dosarul Brazilia 

Citeste si: Liviu Dragnea, pus sub acuzare pentru vizita la Donald Trump

Cât despre dosarul Brazilia, în 2017, procurorii anticorupție deschideau un dosar penal in rem după ce RISE Project publicase o anchetă jurnalistică potrivit căreia Liviu Dragnea și-ar fi cumpărat prin interpuși o vilă în

Brazilia. Anchetatorii au adunat probe, au făcut un schimb de informații și cu autoritățile din Brazilia, au audiat martori, însă vineri au anunțat că au clasat dosarul, pentru că o parte din fapte s-au prescris, iar pentru celelalte nu există suficiente probe.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si