PSD: „Guvernul Cîţu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării”

Social-democraţii au precizat că Guvernul Cîţu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării şi că nu le-au ajuns liberalilor cât „au furat din împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut”.

Georgiana Balaban, vineri 15 ianuarie 2021 , 14:12

psd despre guvernul cîțu
Partidul Social Democrat.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! Nici cât au furat din împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut.

Acum, Guvernul Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării! Spune NU vânzării celor mai puternice şi mai rentabile

companii de stat!”, arată o postare făcută vineri pe pagina de Facebook a PSD.

Citeste si: Liviu Dragnea, un nou dosar! De ce mai este acuzat fostul șef PSD

Turcan: „Pentru o naţiune, cultura construieşte cea mai reprezentativă carte de identitate şi totodată calea recunoaşterii ei în lume. România este Brâncuşi, Eugene Ionesco, Enescu, Grigorescu”

Raluca Turcan a afirmat că pentru o naţiune, cultura construieşte cea mai reprezentantivă carte de identitate şi recunoaşterea ei în lume. „România este Brâncuşi, Eugene Ionesco, Enescu, Grigorescu. Dar România este mai ales Eminescu. Astăzi se împlinesc 171 de ani de la naşterea marelui poet, a cărui creaţie a devenit punctul de convergenţă al gândurilor şi emoţiilor tuturor generaţiilor, de atunci până acum”, a adăugat ministrul Muncii.

Citeste si: Raluca Turcan: „E un haos în momentul de faţă în privinţa salarizării..!”

psd despre guvernul cîțu
Declarații Raluca Turcan.[Sursa foto: google]

„Am avut un an cu mai puţine evenimente culturale decât de obicei, dar am încercat să ne adaptăm perioadei

cu restricţii fără să renunţăm la ceea ce ne bucură sufletele: cărţile, muzica, arta. Pentru că nevoia de cultură este, mai întâi de toate, una individuală, care se clădeşte prin puterea exemplului familiei şi prin educaţie.

Pentru o naţiune, cultura construieşte cea mai reprezentativă carte de identitate şi totodată calea recunoaşterii ei în lume. România este Brâncuşi, Eugene Ionesco, Enescu, Grigorescu. Dar România este mai ales Eminescu.
Astăzi se împlinesc 171 de ani de la naşterea marelui poet, a cărui creaţie a devenit punctul de convergenţă al gândurilor şi emoţiilor tuturor generaţiilor, de atunci până acum. Atunci când există opere care să creeze punţi în timp, între generaţii, prezentul cultural devine el însuşi mai bogat şi mai creativ.

Citeste si: Raluca Turcan: „Au fost virate sumele pentru pensiile din ianuarie 2021..”

Şi fiindcă vorbim despre prezent, mi-aş dori ca anul acesta domeniul creativ din România să redevină activ şi să putem

participa la cât mai multe evenimente culturale. Este un sector care are nevoie în continuare de susţinere. Am încredere că proiectele pe care le-am demarat împreună cu Bogdan Gheorghiu, anul trecut, vor continua şi că domeniile creative şi cultura românească se vor bucura de noi forme de sprijin”, a scris Raluca Turcan vineri pe Facebook.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si