Liviu Teodorescu, destăinuiri în emisiunea „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, moderată de Cosmin Cernat: "Țin minte că eram cu o floare mare în mână..."

# Duminica aceasta, Roxen se va afla față în față cu Cosmin Cernat, sub tirul întrebărilor.

Razvan Ilie, vineri 25 septembrie 2020 , 16:16

Liviu Teodorescu, Cosmin Cernat
Liviu Teodorescu, invitatul primei emisiuni realizate de Cosmin Cernat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In prima editie a emisiunii "Invitatul de 12", Cosmin Cernat l-a avut in fata sa pe  Liviu Teodorescu, iar ascultatorii Radio Impuls au avut astfel ocazia sa il cunoasca si mai bine pe indragitul artist. Intr-o atmosfera relaxata, Cosmin Cernat a scos la iveala lucruri mai putin cunoscute despre viata personala, pasiunile si cariera invitatului sau.

Ascultatorii Radio Impuls au cunoscut un Liviu Teodorescu altfel decat il stiau din proiectele sale muzicale si de televiziune si au intrat, timp de o ora, in intimitatea vietii artistului.

Cu umor si degajare cei doi interlocutori au impartasit ascultatorilor experiente de viata, pareri despre moda, cariera, familie, pasiuni si inceputuri. Pentru ca suntem in luna septembrie, nu putea lipsi amintirea primei intalniri cu scoala.

"Imi amintesc foarte clar prima zi de scoala.Tin minte ca eram cu o floare mare in mana, imi spusesera ai mei sa i-o dau doamnei invatatoare. Iar eu nu intelegeam ce trebuie sa fac cu floarea", si-a amintit, amuzat, Liviu Teodorescu.

"Eu plangeam ingrozitor. Mamaia care m-a crescut, mama mamei mele, m-a dus la scoala cu un ghiozdan mai mare decat mine, dar am plans atat de tare incat a trebuit sa intre cu mine in clasa", a rememorat cu emotie si Cosmin Cernat.

Esecul este parte din viata fiecaruia dintre noi si Liviu Teodorescu a avut si el parte de experientele lui in acest sens. Dupa parerea artistului este important sa inveti din greseli si sa nu renunti la visul tau. Artistul considera  ca cel mai bine  este sa mizezi "pe moneda sinceritatii", pe care, de altfel, acesta a mostenit-o din familie.

Duminica aceasta, incepand cu ora 12.00, La Radio Impuls, Cosmin Cernat va invita sa o cunoasteti pe Roxen, o tanara artista cu o voce inconfundabila. Nu pierdeti "Invitatul de 12", in fiecare duminica, la Radio Impuls!

cosmin cernat
In prima editie a emisiunii "Invitatul de 12", Cosmin Cernat l-a avut in fata sa pe  Liviu Teodorescu

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si