Aproape 1.400 de localităţi au rata îmbolnăvirilor de COVID-19 peste 3 la mia de locuitori, pe primul loc fiind localitatea Bragadiru, din judeţul Ilfov, cu o incidenţă a cazurilor de 18,24 la mie. De altfel, pe primele cinci poziţii ale listei localităţilor cu incidenţa îmbolnăvirilor peste 3 făcută publică duminică se află localităţi din Ilfov. Dintre municipii, Bucureştiul are cea mai mare valoare a acestui coeficient, 13,6 la mie, urmat de Timişoara, cu 12,53.

Citeste si: 1300 de localităţi au rata îmbolnăvirilor de COVID-19 peste 3 la mia de locuitori. În fruntea clasamentului se află Bragadiru

Localitățile aflate în zona roșie

Numărul localităţilor din zona roşie, cu un coeficient al infectărilor peste 3 a ajuns duminică la 1.385, cu 70 mai multe decât în ziua precedentă, pe primele cinci locuri aflându-se localităţi din Ilfov, Pe prima poziţie se află oraşul Bragadiru cu 18,24 coeficientul infectărilor. Pe ultimele locuri se află localităţi din Bacău, Mureş, Satu Mare, cu incidenţa îmbolnăvirilor 3.

Citeste si: Focar de Covid-19 la Spitalul de Pediatrie din Iași

localități din românia aflată pe lista roșie

Pandemia COVID-19 în țară.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bucureştiul este municipiul cu cea mai mare incidenţă a îmbolnăvirilor, 13,6 la mie, în condiţiile în care în urmă cu o lună incidenţa era de 10 ori mai mică.

Citeste si: Incidența cazurilor Sars-Cov-2 a depășit 12 la mie în Capitală

Bucureştiul este urmat de Timişoara- 12,53, Slatina- 11,27, Craiova- 10, 82.

Lista localităţilor cu coeficientul infectărilor se modifică de la o zi la alta.

Citeste si: Bilanț coronavirus 10 octombrie 2021: Situație devastatoare la ATI. Numărul pacienților este revoltător

Citeste si: Raed Arafat, anunț pentru bucureșteni! Se evită carantinarea Capitalei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si