Locuri de munca in Cehia! Ce salarii ofera angajatorii din aceasta tara
Economie

Locuri de munca in Cehia! Ce salarii ofera angajatorii din aceasta tara

C.L.
2 iul 2018

Desi multi romani aleg sa plece la munca in strainatate in Franta, Italia, Spania sau Germania, angajatorii din Cehia ofera joburi bune.

In ultima perioada, tot mai multi angajatori din Cehia cauta forta de munca la noi in tara. Cele mai multe locuri de munca in Cehia sunt in fabrici (de accesorii auto, de electronice, de calculatoare, mobila),  iar angajatorul ofera contracte de munca, cazare si instruire la locul de munca. Salariul este in jur de 800-900 de euro net pe luna.

Citeste si: Salariile angajatilor din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25%, pentru ca lucreaza cu informatii clasificate secrete

Citeste si: Mugur Isarescu la conferinta de prezentare a Raportului BNR pe anul trecut: "Nici macar nu ne-a trecut prin cap sa jucam aurul la pacanele"

Citeste si: Veste proasta pentru romani! Urmeaza cinci ani de scumpiri in lant! FMI a facut previziunile pentru Romania

Locuri de munca in Cehia. Desi, cei mai multi angajatori nu cer obligatoriu cunostinte de limbi straine, este bine ca sa stapaniti limba germana, frecvent vorbita in Cehia.

Unde gasiti locuri de munca in Cehia

Site-urile de specialitate, ejobs.ro., infomunca.ro, ro.jooble.org au in aceasta perioada mai multe anunturi cu oferte de locuri de munca in Cehia. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook