LOL Surprise, un cadou mai mult decât potrivit pentru micuțele răsfățate ale familiei

Chiar numele său vă invită să „râdeți tare”, din acronimul său în engleză (LOL = laughing out loud), și aceasta este prima interpretare pe care o putem da acestui nume. Jucăriile incredibilului și mega popularului brand LOL Surprise sunt sinonime cu distracția, cu multă plăcere.

Author: Mircea Pop marți 13 octombrie 2020 , 12:31

LOL Surprise, un cadou mai mult decât potrivit pentru micuțele răsfățate ale familiei
LOL Surprise, un cadou mai mult decât potrivit pentru micuțele răsfățate ale familiei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Foarte renumitul brand LOL Surprise, care poate fi de asemenea înțeles ca fiind a „little outregous little surprise” (puțin „scandaloase”), de la compania MGA Entertainment, a crescut rapid în popularitate în special în

rândul fetelor de la 4 la 12 ani. Păpușile LOL Surprise pline de surprize pe care toată lumea vrea să le aibă se caracterizează prin creativitatea și atractivitatea acestui nume acum celebru printre cele mai mici din familie. Și ele spun că nu există nimic ca aceste jucării, pentru că sunt atât de originale.

Ce le face atât de originale și atât de populare? Cel mai probabil acel factor surpriză care îi entuziasmează și îi motivează pe cei mici să descopere strat după strat pentru a ajunge la frumoasele lor păpuși de colecție.

LOL Surprise Hairgoals

Sunt marea senzație printre noutățile pe care le aduce LOL Surprise.

Un makeover radical, surprize minunate pentru micile răsfățate ale casei. Păpușile LOL Surprise Hairgoals au acum păr! O transformare cu adevărat fascinantă. Părul păpușilor LOL Seria 5 Makeover nu este o perucă, ci este cu adevărat atașat de capul acestei jucării. Și mult mai mult decât atât, puteți cumpăra diferite tipuri de coafuri în părul acestor păpuși: bucle, breton, cozi de cal, printre altele. Părul, cu o îngrijire adecvată, ar trebui să reziste pe capul păpușii fără probleme. Este ceva foarte special, mai ales că aceste păpuși au o ediție limitată și vin cu articole distractive pentru diverse jocuri de frumusețe.

LOL Surprise Under Wraps

Dacă sunteți în căutarea unei jucării cu adevărat atractive și incredibil de distractive pentru fetițe, păpușile LOL Surprise Under Wraps de la eMAG sunt ceea ce le va fascina cu adevărat. Păpușile LOL Surprise s-au reinventat după ce au ieșit pe piață cu colecția lor de păpuși atractive de buzunar. Acestea vin în diferite straturi surpriză și cu diverse accesorii. Au evoluat și după mai multe serii, ajung la această nouă colecție. Aceste păpuși vin într-un pachet mai mare. Urmează formatul în straturi pentru a descoperi surpriza, dar acestea au particularitatea că pentru a ajunge la aceste surprize fetele trebuie să rezolve mistere și indicii cu o lupă specială pe care o găsesc în primul strat. Trebuie să descifrezi aceste mesaje secrete cu lupa,

astfel încât să poți găsi accesoriile și păpușa. Este într-adevăr o jucărie atractivă care fascinează prin ingeniozitatea sa. Între indicii, figuri necunoscute și accesorii noi, vă recomandăm să nu pierdeți din vedere aceste păpuși ingenioase.

LOL Surprise și linia sa de articole de rechizite școlare

Dacă ceea ce căutați sunt ghiozdan, huse și genți cu un aspect deosebit și originalitate, vă recomandăm linia de rechizite de la binecunoscutul brand LOL Surprise. Răsfățați-vă fetița cu drăguțele ghiozdănele LOL Surprise. Le puteți obține în toate dimensiunile, iar în ghiozdanele respective puteți purta și toate rechizitele școlare LOL Surprise. Genti mici de călătorie de la acest popular brand sunt, de asemenea, disponibile, astfel încât fiica ta să-și poată duce păpușile preferate oriunde ar merge. Totodată, puteți cumpăra huse și săculeți de toaletă LOL Surprise pentru ca fetele familiei să poarte materialele școlare LOL Surprise. Le puteți cumpăra în diferite dimensiuni și forme pentru diferite gusturi, dar toate cu desene ale păpușilor lor preferate.

LOL Surprise este sinonim cu păpuși frumoase pline de surprize cu produse diferite și inovatoare pentru o explozie de bucurie și culoare. Iar joaca cu LOL Surprise este foarte cool!

Chiar dacă cei de la MGA Entertainment au lansat și jucării LOL Surprise pentru băieței, fetițele continuă să fie cele mai mari fane ale acestor jucării.

Acestea sunt un succes de piață nemaiîntâlnit încă de când au apărut pe piață, în 2016. În primii doi ani de la lansare, s-au vândut peste 400 de milioane de bucăți, conform companiei MGA Entertainment, compania americană care le fabrică.

În 2017, erau deja cea mai vândută jucărie din SUA. În 2018, a fost unul din produsele vedetă de Cyber Monday, de pe Amazon. Ce anume le face însă atât de speciale și atât de dorite?

Numele păpușii LOL Surprise, care în principiu se poate traduce prin „laughing out loud” Surprise (Râzând în hohote Surpriză!), înseamnă, în realitate, potrivit companiei fabricante, „little outrageous little Surprise” (micuțe surprize puțin scandaloase).

Este vorba de o păpușă mică, cu ochii mari, care vine ambalată într-o sferă învelită în mai multe straturi de plastic colorat, cu desene și accesorii micuțe. Dar din afară nu vezi ce este înăuntru și, de fiecare dată, păpușa de la interior este o surpriză.

Pe același principiu pe care s-au bazat și celebrele Ouă Kinder Surprise, tocmai faptul că nu știi exact ce anume primești este cheia marelui succes al acestor păpuși.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si