Mihaela Iuliana Șerban, o cunoscută judecătoare din Constanța, în vârstă de 44 de ani, a fost victima unui grav accident petrecut  sâmbătă la orele 16.15.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Accidentul tragic s-a produs la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu, iar în el au fost implicate două autoturisme și un triciclu, și s-a soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie.

Citeste si: Liviu Dragnea a vorbit despre problemele sale de sanatate! A explicat de ce a ales un spital PRIVAT

Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, în vârstă de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța,. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Mai mult, din cauza gravități, la fața locului a fost solicitată și prezența pompierilor, căci după impact, motorul a fost cuprins de flăcări, iar pentru stingerea lui au intervenit inclusiv martorii la accident.

Polițistul din tricilul cu judecătoarea moartă este anchetat! I s-au întocmit două dosare cu acuzații grele

Imediat, oamenii legii au și demarat o anchetă, pentru a se putea face lumină în acest caz și să se stabilească bineînțeles vinovații! Drept dovadă, polițistul care a condus tricilul cu judecătoarea moartă este anchetat în aceste momente. Serviciului Rutier Constanța a înaintat o acțiune pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier, iar lui Marian Cotlenco i s-a întocmit dosar de ucidere din culpă și vătămare corporală! ”

Era necesar să se facă acest lucru! Așa se întâmplă în astfel de situații, cert este că omul este în stare de șoc”, au spus apropiații în premieră pentru știrilekanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si