Care este motivul: nu a plătit facturile la energie electrică. În procesul în care trei afacerişti au solicitat radierea din registrul comerţului a unei firme ce se află sub jurisdicţia lui Irinel Columbeanu, instanţa a admis cererea privind asociaţia T.E.T. Group, din Bucureşti.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei,..., sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului.

Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a decis instanţa.

Citeste si: Gașcă de hoți români, destructurată de polițiștii din Belgia. O bunică și nepotul ei erau momelile pentru a atrage victimele

Mai mult, Irinel Columbeanu trebuie să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită, deoarece nu a achitat la timp facturile.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pentru un moment, nu a fost stabilit primul termen, însă reclamantul ar putea câștiga fără probleme procesul ținând cont că este vorba de nerespectarea unui contract.

Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte pe 16 februarie

În luna februarie a acestui an, la două zile după lansarea celui de-al doilea volum al autobiografiei sale, Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral.

Columbeanu, în vârstă de 64 de ani a trecut prin momente critice. El a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde medicii au decis să îl interneze. 

Citeste si: Alexei Navalnîi, inculpat într-un nou dosar. Câți ani de închisoare îl așteaptă pe controversatul Kremlinului

 Chiar el a fost cel care a confirmat vestea la acel moment.

"După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum", a menționat Irinel Columbeanu.

Chiar înainte de a avea probleme de sănătate, afaceristul a lansat cea de-a doua carte din trilogia "Istoriile unui vehement".

Citeste si: VIDEO| Scumpirile au ajuns și la Parlament. Aleșii se plâng că dau mai mult pe un prânz, asta deși o ciorbă costă cât un covrig


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si