Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”, a trecut printr-o serie de încercări dramatice: „Chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”

Lucian Barbu, unul dintre cei 12 Războinici de la „Survivor România”, reality-ul difuzat miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la 20:00, la Kanal D, se poate declara un adevărat Supraviețuitor, acesta a trecut prin momente de cumpăna de-a lungul vieții. Nici doctorii nu ii dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize.

Author: Georgiana Balaban marți 12 ianuarie 2021 , 13:32

lucian barbu războinicul de la survivor românia
Luciar Barbu de la Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni, i s-a spus că nu voi ieși viu... A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni.

Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România”.

lucian barbu războinicul de la survivor românia
Lucian Barbu, Războinicul de la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

lucian barbu războinicul de la survivor românia
Lucian Barbu la Survivor 2021.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Mi-a spus să îmi țin monstrul lăuntric în frâu”

Conștient de calitățile sale, un atuu în această competiție fiind faptul că este profesor de înot, Războinicul Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul „Survivor România”.

Citeste si: Prima ceartă la Survivor România! Moroșanu a sărit la bătaie! Cine l-a enervat atât de tare pe luptător?!

lucian barbu războinicul de la survivor românia
Noul sezon „Survivor România”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin <monstrul lăuntric> în frâu”, a povestit războinicul Lucian.

Parcursul Războinicului Lucian Barbu, la „Survivor România”, îl veți putea urmări miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, în cel mai intens reality televizat.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si