Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc pentru cei patru ani de muncă, adică un porc de 160 de kilograme. 

Ministrul de Interne, Lucian Bode a spus, la Palatul Victoria că este pentru ultima oară când răspunde la această întrebare, spunând că este nedrept pentru zecile de mii de poliţişti care sunt zi de zi la datorie, să fie subiect de glume pe seama unor nefericiţi de la Serviciul Rutier Giurgiu. 

Citeste si: VIDEO| Vedetă pe Instagram, cercetată penal pentru că s-a folosit de uniforma poliției pentru un clip

Ce a spus ministrul

„Este o expresie cunoscută, folosită foarte des în limba română: când o zbura porcul. Se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia rutieră Giurgiu. Vreau să vă anunţ că până o zbura porcul, am decis să îi zbor eu pe unii din funcţie. Am decis încetarea împuternicirii şefului serviciului rutier din cadrul Inspectoratului judeţean Giurgiu, cu data de 26 noiembrie şi declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de poliţie, pentru a stabili existenţa sau inexistenţa unor abateri disciplinare”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

A cerut un porc de 160 de kilograme

Un agent de la Rutieră a întocmit un raport prin care cerea ca premă de Crăciun un porc de 160 de kilograme, pe măsura experienței și a vechimii sale în Poliție. Totul a pornit de la o glumă a colegilor pe care agentul a luat-o în serios.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, a declarat Poliția din Giurgiu.

Citeste si: VIDEO| Scandalos: doi polițiști din Cluj, reținuți după ce ar fi bătut un cerșetor pe care ulterior l-au plătit să nu depună plângere

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si