O glumă făcută între colegi a luat o întorsătură neașteptată pentru un polițist din Giurgiu. Le-a cerut șefilor un porc pentru Crăciun

Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc a cărui greutate este calculată proporțional cu vechimea sa.

Author: Diana Bostan joi 25 noiembrie 2021 , 21:16

Farsă poliție

Un polițist din Giurgiu a cerut șefilor un porc de 160 de kg pentru Crăciun

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un polițist de la Poliția Rutieră Giurgiu a cerut șefilor un porc de 160 de kilograme.

Totul a pornit de la o glumă făcută între colegi.

Polițistul le-a cerut șefilor un porc de 160 de kilograme

Conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu a primit, împreună cu mapa zilnică, și un document care a creat agitație.

Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc pentru cei patru ani de muncă, adică un porc de 160 de kilograme. 

Citeste si: Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

Totul a pornit de la o glumă între colegi

Î documentul ajuns în spațiul public se arată: „Am onoarea să expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform Ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, aș dori să aibe greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți."

Citeste si: VIDEO| Percheziții la Poliția Rutieră București. Peste 20 de polițiști, suspectați că primeau mită de la șoferi


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si