Până acum, au votat peste 39% dintre alegători.

”Îi îndemn pe cetăţenii moldoveni să iasă în număr cât mai mare la vot, astăzi, pentru că de acest vot depinde viitorul democratic al Republicii Moldova. M-a bucurat să văd mobilizarea celor din diaspora, care, la fel ca şi în România, au înţeles rolul important pe care îl joacă pentru a stabili soarta ţării lor. Cu fiecare vot, Republica Moldova este mai aproape de o guvernare stabilă, pro-europeană, care garantează progresul şi bunăstarea locuitorilor săi.

E timpul ca oamenii dedicaţi parcursului democratic să primească, prin votul dumneavoastră, forţa de a face reformele atât de necesare”, a scris, duminică, pe Facebook, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: „Dragi moldoveni, este în puterea voastră, astăzi, să decideţi viitorul ţării”

Liderul PNL le-a mai transmis cetăţenilor moldoveni că este în puterea lor să decidă viitorul ţării, deoarece Moldova merită mai mult.

„Dragi moldoveni, este în puterea voastră, astăzi, să decideţi viitorul ţării, pentru că Moldova merită mai mult. Sunt alături de dumneavoastră şi vă susţin în această zi extrem de important”, a mai menționat Orban.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Citeste si: Alegeri anticipate în Republica Moldova. Maia Sandu: „Am votat pentru un Parlament cinstit cu care să pot să lucrez”

Conform datelor oficiale ale Comisiei Electorale Centrale, au votat deja peste 39% dintre alegători.

Cetăţenii din Republica Moldova vor alege, duminică, o nouă componenţă a Parlamentului, în cel de-al X-lea scrutin parlamentar de la declararea independenţei. Pentru cele 101 locuri din Parlament candidează aproape 1.800

de persoane. At=stfell, peste 3,2 milioane de persoane sunt aşteptate la urne, în 2.150 de secţii de votare, dintre care 12 în România.

Citeste si: Primarul Capitalei, anunț important despre „weekend-ul curăţeniei”. Cum se va derula noul proiect?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si