Ludovic Orban: Orice lună în care Guvernul Dăncilă rămâne la putere creează riscuri şi vulnerabilităţi majore pentru România/ PNL va negocia în următoarele două săptămâni cu toate partidele pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că PNL a pregătit un draft al moţiunii de cenzură, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla condiţiile pentru a susţine demersul.

K.B., luni 02 septembrie 2019 , 15:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Orban spune că moţiunea de cenzură va fi depusă în momentul în care vor fi îndeplinite condiţiile pentru a cădea Guvernul. ”Orice lună în care Guvernul Dăncilă rămâne la putere creează riscuri şi vulnerabilităţi majore pentru România”, a susţine Ludovic Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că urmează să discute cu toţi liderii politici pentru a afla care sunt condiţiile pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

”Aştept să mă întâlnesc cu toţi liderii politici, cu toţi liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta care sunt condiţiile care sunt necesare a fi îndeplinite pentru ca aceste grupuri parlamentare să se alieze cu noi, să se asocieze în demersul de depunere a moţiunii de cenzură. Ca atare, eu nu pun nicio condiţie privitoare la asocierea la acest demers de demitere al Guvernului. Orice lună în care guvernul Dăncilă rămâne la putere crează riscuri şi vulnerabilităţi majore pentru România şi riscă să afecteze negativ viaţa, siguranţa şi prosperitatea tuturor cetăţenilor români”, a declarat Orban.

Citeste si: Un bărbat din județul Ialomița a sunat la 112 să anunțe că un tânăr circulă băut la volan punând în pericol viața altor persoane. Operatoarea: „Închide domnule, că ţii linia ocupată”

Citeste si: Alertă în Constanța. Tănără de 18 ani dată disparută

Acesta a precizat că ntâlnirile vor avea loc în următoarele două săptămâni.

”Am stabilit un calendar de întâlniri pe parcursul următoarelor două săptămâni cu toţi liderii formaţiunilor politice cu toţi liderii de grupuri parlamentare din Cameră şi din Senat. În ceea ce ne priveşte, textul moţiunii de cenzură e elaborat, dar sigur că nu putem să îl prezentăm întrucât el va fi obiectul negocierii cu toate grupurile parlamentare. Este vorba de 6 alte formaţiuni sau grupuri parlamentare care trebuie să se asocieze PNL în acest demers de dărâmare a Guvernului. Vom purta negocieri serioase pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru a implica toate forţele politice de la nivel parlamentar în proiectul de demitere a Guvernului”, a mai spus Orban.

Potrivit acestuia, ”obiectivul fundamental este să punem punct acestei guvernări”.

”Vom depune această moţiune atunci când vom condsidera că există şanse certe că ea va trece. Avem la dispoziţie o singură moţiune de cenzură pe sesiunea parlametară”, a mai spus Orban.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu și-a depus demisia din fruntea Senatului. Cine i-ar putea lua locul

Citeste si: O învăţătoare de 55 de ani din Vâlcea s-a sinucis, cu o săptămână înainte de începerea școlii

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si