Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirus. Ce au transmis oficialii

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Anca Dragu şi Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID. Cei doi și-au exprimat, imediat, opiniile de după vaccinare în fața publicului.

Author: Georgiana Balaban marți 19 ianuarie 2021 , 11:46

ludovic orban și anca dragu vaccinare
Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirus.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Anca Dragu şi Ludovic Orban, s-au vaccinat public anti-COVID marţi, la Spitalul Militar Central. După ce s-a vaccinat, Anca Dragu şi-a exprimat bucuria faţă de faptul că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000

de vaccinări pe zi, ceea ce înseamnă că în curând ne putem relua vieţile. La rândul său, Orban a afirmat că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti şi a economiei.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a precizat că a decis să se vaccineze pentru a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin.

Ce a transmis Ludovic Orban după vaccinare

"Am luat decizia de a mă vaccina, în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm

viaţa în condiţii de normalitate”, a transmis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Orban a declarat că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii şi a economiei.

Citeste si: BREAKING NEWS! Ludovic Orban: ''Am luat DECIZIA să-mi DEPUN mandatul de prim-ministru''

"Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti şi a economiei. Apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susţine procesul de vaccinare în toate ţările UE. Există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va creşte în timp, de asemenea, capacitatea, infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de cetăţeni români astfel încât într-un timp cât mai scurt să reuşim să învingem pandemia”, a explicat Orban.

Citeste si: Ludovic Orban anunţă cum se împart în coaliţie funcţiile de prefecţi si subprefecţi

ludovic orban și anca dragu vaccinare
Orban și Anca Dragu s-au vaccinat.[Sursa foto: google]

”Mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile. Putem să ne vizităm familia, putem să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să ne reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească şi este un semn bun pentru acest nou început de an", a declarat preşedintele Senatului Anca Dragu după ce s-a vaccinat.

Anca Dragu şi Ludovic Orban au sosit împreună la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila şi s-au vaccinat simultan.

Până acum s-au mai vaccinat public preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu.

Cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID, destinată persoanelor de peste 65 de ani, bolnavilor cronic şi persoanelor care lucrează în domenii considerate esenţiale, a început în 15 ianuarie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si