Reacția lui Luis Lazarus despre vaccinarea anti-covid-19: „ Vaccinul nu e obligatoriu, dar, dacă nu te vaccinezi, nu o sa faci lucruri!”

Jurnalistul Luis Lazarus a reacționat acid pe pagina lui oficială de Facebook, cu privire la informațiile pro și contra vaccin Covid-19 care circulă în spațiul public. Lazarus a transmis că este indecis și nu știe dacă se va vaccina sau nu.

Author: Georgiana Balaban miercuri 25 noiembrie 2020 , 09:23

luis lazarus vaccin coronavirus
Luis Lazarus - despre vaccinul împotriva COVID-19.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luis Lazarus critică situația indecisă, legată de vaccinul Coronavirus, creată de autoritățile din România. „Vaccinul e “sigur”, dar nu e testat, cât de cât, ca... nu a fost timp! Vaccinul NU e obligatoriu, dar, dacă nu te vaccinezi, nu o sa faci lucruri: sa pleci, sa vii, sa intri,

sa ieși, sa ...orice etc. Vaccinul e util, ca te apara, dar orice vaccin, chiar dacă îl faci, tot te îmbolnăvești, uneori cu forme mai ușoare, alteori mai grave! Încurcate sunt căile Domnului, pardon, ale vaccinului!!! Deci sa te vaccinezi sau nu? Aceasta este întrebarea! România mereu surprinzatoare!”, a menționat omul de televiziune, pe pagina lui oficială de socializare.

luis lazarus vaccin coronavirus
Lazarus vorbește despre vaccinarea covid-19.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Raed Arafat confirmă că vaccinul contra Covid-19 poate da efecte adverse: "Atenție, nu..."

Citeste si: Secretarul de stat Raed Arafat, detalii de ultim moment despre vaccinul Covid-19: „Pot fi anumite efecte secundare obişnuite, dar care trec”

Controverse, părere pro și contra despre vaccinarea împotriva virusului COVID-19

Tot mai multe astfel de controverse circulă în spațiul public, unde mai multe persoane cunoscute se contrazic în privința administrării antidotului COVID-19. În timp ce medicul Adrian Streinu-Cercel și secretarul de stat Raed Arafat au transmis că se vor vaccina cu siguranță, au apărut și informații conform cărora mai multe persoane din prima linie vor refuza vaccinarea. Tot mai mulți medici și asistente au declarat că vor refuza vehement să se vaccineze împotriva coronavirus. S-a creat chiar și o campanie anti-vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si