Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Cum esti influențat de acest aspect în funcție de zodie

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Pe 23 noiembrie Luna Nouă intră în zodia Săgetător. Iată cum vor fi zodiile influențate de acest aspect astronomic!

Author: Madalina Grigore miercuri 23 noiembrie 2022 , 12:44

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022.

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Cum esti influențat de acest aspect în funcție de zodie

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Luna Nouă intră astăzi în zodia Săgetător iar pentru nativii din zodiac vor apărea schimbări importante.

Ce semnificație are Luna Nouă în astrologie

Fazele lunii sunt, de fapt, formele în care luna poate fi văzută, forme ce diferă de la o schimbare la alta. 

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale.

Iată care sunt acestea:   Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

Citește și: Luna in Sagetator in harta natala. Ce semnificatie are aceasta pozitie a lunii in astrograma

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. 

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Săgetător

Iată ce se întâmplă cu zodiile la intrarea Lunii Noi în Săgetător!

Berbec

Berbecii devin mai înțelepți/ înțelepte și se vor bucura de noi începuturi. Pornesc pe un nou drum unde reușesc să facă față cu succes tuturor provocărilor care le ies în cale, totul este să nu se lase descurajați/ descurajate.

Taur

Taurii vor ieși din zona lor de confort unde s-au obișnuit să stea și încearcă lucruri noi. Vor avea câteva câștiguri financiare consistente care le vor aduce confort în ceea ce privește banii și veniturile.

Gemeni

Gemenii se bucură de noi începuturi pe plan profesional. Învață multe lucruri noi chiar dacă nu este tocmai pe placul lor această perioadă. Se vor acomoda rapid.

Citește și: Horoscop 24 noiembrie 2022. Vești extrem de bune pentru aceste zodii!

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022.

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Cum esti influențat de acest aspect în funcție de zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii sunt încurajați să facă lucruri noi. Fie că este vorba de acțiuni la locul de muncă, fie acasă sunt îndemnați/ îndemnate să își ia inima în dinți și să încerce și altceva, le poate prinde bine.

Leu

Leii se bucură de noi începuturi cu multă speranță. Au așteptat mult timp să înceapă un proiect sau o activitate nouă, iar acum este momentul perfect pentru ei/ ele pentru a face lucruri noi care să le aducă succes și fericire.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia să uite de trecut. S-au simțit încărcați/ încărcate mult timp cu momente din trecutul lor și nu au avut liniște din această cauză. A venit momentul pentru a face amenajări sau pentru a se muta într-un nou cămin.

Balanță

Balanțele învață să devină mai comunicativi/ comunicative și au dorința de a-și exprima mai mult părerile. Își doresc să găsească o nouă preocupare în această perioadă.

Scorpion

Scorpionii au trecut printr-o perioadă agitată și acum se relaxează. Pentru ei/ ele apar schimbări, în special pe planul financiar. 

Citește și: Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022: Zodiile care sunt date peste cap de acest fenomen astrologic

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022.

Lună Nouă în Săgetător pe 23 noiembrie 2022. Cum esti influențat de acest aspect în funcție de zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii sunt favoriții zodiacului în această perioadă. Se focusează mai mult pe propria persoană și vor afla răspunsuri pentru întrebările pe care le aveau de ceva timp.

Capricorn

Capricornii au parte de speranță și de dorința de a ajunge cât mai departe în drumul lor. Sunt sfătuiți/ sfătuite să analizeze bine ceea ce vor să facă și să își pună ordine în viață pentru a putea cunoaște succesul.

Vărsător

Vărsătorii se bucură de începuturi pe toate planurile. Socializează din ce în ce mai bine și își lărgesc cercul de cunoștințe atât personal, cât și profesional.

Pești

Peștii au parte de noi începuturi, speră să ajungă tot mai departe și simt că nimeni și nimic nu îi poate împiedica. Pot începe noi proiecte care păreau dificile la locul de muncă sau chiar pot avea parte de noi începuturi pe plan profesional, fie o schimbare a job-ului, fie o promovare.

Când va fi următoarea Lună Nouă

Următoarea Lună Nouă va avea loc pe 24 noiembrie 2022, iar apoi va mai fi pe 23 decembrie 2022. 

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină.

Pe data de 8 decembrie este lună plină.

Citește și: Horoscop 23 noiembrie 2022. Un nou capitol plin de provocări pentru două zodii!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si