Lună Noua noiembrie 2021: Cum vor fi zodiile influenţate de acest aspect astronomic?

Lună Noua noiembrie 2021. În noiembrie 2021, luna nouă va avea loc în data de 4 noiembrie, la ora 23:15, iar luna plină va fi pe 19 noimbrie, la ora 10:58.

Author: Catalina Popa miercuri 27 octombrie 2021 , 14:30

Lună Noua noiembrie 2021

Lună Noua noiembrie 2021

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lună Noua noiembrie 2021. Când Luna este între Soare și Pământ este Lună nouă. După o săptămână, când se întoarce un sfert de tură, se poate vedea una dintre jumătățile sale iluminate și se numește Semilună, iar peste o săptămână, atunci

când se aliniază cu Soarele și Pământul se poate vedea în întregime și se numește Lună plină.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Lună Noua noiembrie 2021

Lună Noua noiembrie 2021

Iată cum vor fi afectați cei din zodia Leu sau cei cu ascendent în Leu

Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 5 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021.

Pe 5 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta?

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Ce înseamnă aceste case? Casa a patra este legată de fundaţia emoţională, de casa ta, de familie, de locul unde ai copilărit, dar şi de cum te arăţi publicului, iar casa a zecea este legată de obiectivele tale profesionale, de statutul tău, de rolul tău în societate, de poziţia ta în comunitatea din care faci parte, de viitorul job pe care ţi-l doreşti. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional.

Citeste si: Horoscop decembrie 2021: Ce zodii au mare noroc la final de an?

Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm.

Deci, trebuie să înveţi să gestionezi altfel echilibrul job-familie sau parte profesională versus viaţă personală.

Ce mai este de remarcat la tine este faptul că Soarele va fi tot timpul în Scorpion, deci tot în casa a patra, dar va intra în Săgetător pe 23 noiembrie şi va face o conjuncţie cu Nodul Sud.

Iubiri vechi- că oricum ne apropiem de Venus retrogradă- te poţi reconecta la persoane vechi din viaţa ta, poţi relua legătura cu o persoană pe care ai plăcut-o şi nu s-a întâmplat nimic. Momentele legate de copii sunt foarte importante. Mulţi dintre voi vă veţi gândi dacă să mai faceţi un copil, să măriţi familia. Sunt multe discuţii legate de chestia asta. Şi să nu uităm că Jupiter- Saturn se află în casa a şaptea, în mers direct. Devine o lună importantă din punctul de vedere al vieţii personale.

De ce îţi spun să echilibrezi cariera cu viaţa personală? Pentru că trebuie să acorzi mai multă importanţă familiei şi relaţiei din care faci parte sau persoanei pe care o placi. Da, o să munceşti, că Venus intră în casa a şasea- o să fie bine, nu e o problemă. Dar este nevoie să echilibrezi. Şi echilibrarea se face conştient. Dacă nu o faci conştient, planetele acelea din Scorpion din casa a patra fac o criză ca să te ţină mai mult acasă, ca să îţi arate că ai stat mai mult la serviciu dar degeaba, că aici era prioritatea ta.

Citeste si: 3 rețete delicioase cu dovleac copt

Atenţie! Timpul pe care îl acorzi vieţii personale te ajută să te echilibrezi, îţi construieşte fundaţia emoţională, te ajută să găseşti un refugiu unde să te întorci de fiecare dată. Indiferent de ce se întâmplă pe plan profesional, dacă nu ai acel refugiu, nu o să fie bine. Asta îşi doreşte luna noiembrie de la tine.

Lună Noua noiembrie 2021

Lună Noua noiembrie 2021

Fazele lunii – Noiembrie 2021

Când e lună plină în noiembrie 2021?

4 noiembrie, ora 23:15 – Lună Nouă;

11 noiembrie, ora 14:46 – Primul Pătrar;

19 noiembrie, ora 10:58 – Lună Plină;

27 noiembrie, ora 14:28 – Ultimul Pătrar.

Astfel, timpul necesar lunii pentru a înconjura Pământul este de 27,32 zile. Este diferit de timpul dintre două luni pline, care se numește perioada sinodică.

De asemenea, observația Lunii, datează din cele mai vechi timpuri și a dus la crearea unor calendare ce erau folosite de culturile antice, cum ar fi cultura Egipteană sau Babiloniană.

Faza de Lună plină coincide momentului în care Luna este exact opusul Soarelui relativ la Pământ. Luna răsare atunci când apune Soarele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si