De data aceasta, Luna va traversa zodia Capricornului timp de aproximativ 3 zile și va fi o lună a abundenței, a belșugului și a împlinirilor.

Ce este luna plină?

Luna plină din Capricorn este unul dintre cele mai importante evenimente astrale din această vară. Datorită acesteia va fi o lună a belșugului, pe axă cu Soarele din Rac. Luna plină din 24 iunie mai poate marca sfârșitul unor perioade complicate și nesigure pentru câteva dintre zodii și poate pune capăt problemelor legate de carieră, bani sau de locuință.

Mercur a ieșit din retrogradare și a revenit la mersul lui normal, acesta va avea o influență bună asupra activităților care aduc beneficii, asupra câștigurilor, negocierilor și situațiilot legate de bani.

Totodată, Luna plină din Capricorn va favoriza aspectele legate de bani și de carieră, iar influența acestui eveniment va fi mai puternic asupra zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar și asupra zodiilor de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător). Aceste zodii vor pprimi vești nemaipomenite în preajma Lunii pline legate mai ales de cariera, salarii, câștiguri și negocieri. Dar toate zodiile vor fi favorizate de Luna plină în planul financiar, dacă vor să facă mai mulți bani sau dacă vor fi în căutarea unui job în această perioadă.

Luna plină din Capricorn va afecta mai puțin sectorul sănătății, astfel că semnele zodiacale se bucura de mai multă vitalitate și rezistență.

Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic
Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 25 iunie 2021. O zi tensionată pentru mai multe zodii

Cum afecteaza luna plina in Capricorn zodiile

Berbec

Chiar în zilele de Luna plină, mai exact între 24 și 25 iunie, ar fi bine să faci ai mai multă activitate în aer liber și să adopți un stil de viata sanatos, cu multe salate și multe lichide sănătoase. În această perioada pentru berbeci, luna plină din Capricorn arată că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. 

Taur 

S-ar putea sa reușesti sa finalizezei un proiect de lungă durată și că fi mulțumit de modul în care vei încheia totul. Odată cu aceastea, luna plină din 24 iunie arată că vor veni recompense sau anumite avantaje la finalizarea unor lucrări sau activități.

Gemeni

Îti merge excelent în zilele influențate de Luna plină din Capricorn, mai ales că și Mercur și-a reluat mersul normal în zodia ta. Exista probabilitatea sa ai succes în negocieri, dacă trebuie să cumperi ceva. Vei avea parte de mai multe călători în aceste zile.

Rac

Muncești mai mult spre finalul lunii iunie, însă vei fi multumit de rezultatele aparute. Vei avea câteva zile pline și spornice și poți face un progres din punct de vedere financiar, dacă amâni călătoriile pentru luna iulie.

Leu

În aceste zile, astrele te provoacă să gasesti noi oportunități în domeniul tău profesional, deoarece Luna plină din 24 iunie este prielnică pentru lucruri noi, dar și pentru carieră. Nu este exclus să semnezi un nou contract de muncă în condiții avantajoase după ce trece această Luna plină.

Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic
Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Jupiter retrograd în Pești 2021 (20 iunie- 28 iulie). Cum te influentează tranzitul lui Zeus la romani

Fecioara

Vor veni zile din ce in ce mai bune și vei avea șansa să pui capăt unei situații neplăcute din familie care Se pare că vei găsi o soluție mai ieftină pentru ceea ce vrei tu să realizezi sau pentru a oferi copiilor șansa de a se dezvolta.

Balanta

Luna plină din Capricorn reprezinta o perioada buna pentru Balanțe, deoarece se vor concentra mai mult asupra proiectelor lor profesionale. Vei avea câteva zile mai libere, fără anuite responsabilitati și poți lucra mai mult la proiectele care îți vor aduce bani în plus.

Scorpion

Fiind o zodie de Apă, Scorpionul va fi mai puțin influențat de energia Lunii pline.

Sagatator

În perioada lunii pline, vei munci mai mult să finalizezi anumite proiecte sau activități la serviciu și s-ar putea sa stai si peste program. Vor fi zile pline, tensionate, cu drumuri și cu obligații noi, dar poți realiza lucruri importante, după care vei primi si recompense.

Capricorn

Din fericire nu se anunța schimbari foarte mari sau neplacute in aceasta perioada, dar, dacă vrei să faci tu o anumita schimbare în viața ta, vei avea mai multe șanse ca acest lucru să se întâmple mai repede, datorită Lunii pline.

Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic
Luna plină în Capricorn (24 iunie). Cum afectează zodiile acest fenomen astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Acum te poti bucura in linisste de momentele libere pe care le vei avea în zilele din preajma Lunii pline. Nu se anunță evenimente deosebite și vei avea mai mult timp pentru activitățile tale preferate. Recomadat ar fi să te ocupi mai mult de lucrurile pe care nu le-ai făcut prea bine în trecut.

Pesti

În perioada ce urmează, zodiile de Apă nu vor fi prea afectate, acestea se vor bucura de liniște în zilele care preced Luna plină din 24 iunie. Vei avea parte de zile, frumoase, în care ar fi bine să te odihnești și să lași lucrurile să se petreacă de la sine, fără să mai provoci schimbări mari in viata ta.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc 2021

Când va fi următoarea lună plină

O influență extrem de puternică o are Luna Plină în astrologie. Este modul prin care Universul ne ajută pe fiecare în parte cum să tratăm lucrurile, să fim atenți la dezvoltare și schimbare.

Fazele lunii în iunie 2021 sunt marcate astfel:

  • 1 iunie- 4 iunie, ultimul pătrar
  • 5 iunie- 8 iunie, lună în descreștere
  • 9 iunie- 12 iunie, lună nouă
  • 13 iunie- 15 iunie, lună în creștere
  • 16 iunie- 19 iunie, primul pătrar
  • 20 iunie- 23 iunie, lună în creștere
  • 24 iunie- 26 iunie, lună plină
  • 27 iunie- 30 iunie, lună în descreștere 

Luna Plină în astrologie are o influență extrem de puternică pentru zodii. Este modul prin care Universul ne ajută pe fiecare în parte cum să tratăm lucrurile, să fim atenți la fiecare detaliu, dar mai ales la modul în care ne dezvoltăm pe anumite planuri, dar și în privința schimbărilor.

Citeste si: Baba Vanga a făcut previziuni tulburătoare. Ce îi așteaptă pe români în următoarea perioadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si