În această lună, pe data de 25 martie 2024, va fi Lună plină în Balanță, chiar de Buna Vestire. Ziua din lună în care avem Lună Plină este un moment special, iar de la perioadă la perioadă, efectele sale diferă.

Luna Plină din martie este cunoscută și sub numele de „Luna Viermelui” deoarece ea ar fi cea care ar face tranziția de la anotimpul rece la anotimpul cald.

Partea cu „vierme” vine de la faptul că râmele se înmulțesc în această perioadă de Lună Plină, când pământul se dezgheață ușor, conform moongiant.com

Luna Plină din martie se mai numește și „Luna Castă”. Pe lângă faptul că aduce primăvara, ea simbolizează și puritatea.

luna plina

Luna Plină de pe 25 martie 2024 mai este denumită și „Luna Viermelui”.

[Sursa foto: Freepik]

Pe 25 martie 2024 este Lună Plină în Balanță. Cum ne afectează?

Unul dintre cele mai importante momente ale lunii martie 2024 este Luna Plină în Balanță. Este recomandat ca cei care își doresc să își atingă potențialul energetic, să fie echilibrați și să acționeze întocmai. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când este Lună Nouă și Lună Plină?

Totodată, Luna Plină în Balanță poate aduce noi începuturi în viața noastră, motiv pentru care este foarte bine să fim atenți la orice oportunitate se ivește în jurul nostru, mai ales atunci când vorbim despre relațiile cu cei din jur. Dacă eziți să mergi mai departe, nu o mai face. Mergi tot înainte pentru a-ți atinge obiectivele.

În această perioadă de Lună Plină este bine să ne manifestăm intențiile către univers, chiar și pe cele puțin mai „vechi”.

Putem culege ceea ce am semănat în trecut, mai ales roadele bune. 

Luna Plină în Balanță din martie 2024 va impacta cel mai mult Gemenii, Vărsătorii, Leii și Săgetătorii, conform astrocalendario.com. Oricare dintre zodiile menționate poate avea parte de armonie și de noutăți minunate în viața lor.

Cei care nu doresc să deranjeze liniștea celor din jur trebuie să se deschidă mai mult și indiferent de situație să își exprime sentimentele, bune sau rele, pentru a putea fi înțeleși. Această Lună Plină ne încurajează să fim sinceri cu noi, cu cei din jur și să fim cine suntem cu adevărat, conform mooncalendar.astro-seek.com

femeie relaxata

Luna Plină în Balanță aduce armonia și echilibrul în viața mai multor zodii.

[Sursa foto: Freepik]

Pe 25 martie 2024 celebrăm Buna Vestire, o sărbătoare foarte importantă

Pe 25 martie 2024 nu este doar Lună Plină în Balanță, ci și Buna Vestire. Ambele evenimente (astronomic și religios) ne oferă un cadru bun pentru a îmbrățișa așa cum se cuvine spiritualitatea în toate formele sale. 

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Citește și: Echinocţiul de primăvară 2024 pică pe 20 martie. Ce nu este bine să faci în această zi? Tradiții și obiceiuri pentru această dată

Sărbătoarea Bunei Vestiri (denumită și „Blagovestenia”) pică în fiecare an la această dată și este foarte importantă pentru creștini. Ea marchează ziua în care Sfântul Arhanghel Gavriil a prevestit că Sfânta Fecioară îl va naște pe Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. 

Buna Vestire nu a fost dintotdeauna sărbătorită pe 25 martie. Conform crestinortodox.ro, această zi specială a fost celebrată și pe 5 ianuarie, dar și pe 18 decembrie, în timpurile mai vechi. Totodată, această sărbătoare este prima dintre toate sărbătorile Maicii Domnului confirmate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si