Macedoneanul care a desfigurat cu acid o româncă în Italia este acum cercetat și pentru alte agresiuni comise asupra femeii

Sheval Ramadan, bărbatul de origine mocedoneană care în anul 2018 și-a stropit iubita cu acid este cercetat și pentru alte acte agresive comise asupra femeii. Pentru faptele comise până acum, macedoneanul a fost deja condamnat la 8 ani de închisoare.

duminică 07 iulie 2019 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În noiembrie 2018, Sheval Ramadani, în vârstă de 33 de ani, și-a stropit iubita româncă cu acid pe față. Bărbatul a urmărit-o pe româncă și a înjunghiat-o într-un restaurant din Civitanova, tânăra fiind salvată de patronul ei.

Potrivit publicaţiei Cronachemaceratesi.it, macedoneanul a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Acum, bărbatul este cercetat pentru alte acte de violenţă asupra femeii, agresiuni comise înainte de noiembrie 2018.

Citeste si: Detalii șocante ies la lumină în cazul Manuelei, tânăra ucisă cu brutalitate în cartierul bogaților din Capitală

Bărbatul este în continuare cercetat pentru încă trei fapte de agresiune hărțuire, vătămare corporală și viol. Potrivit dosarului de cercetare, fapta cea mai gravă a fost înregistrată în anul 2017, când macedoneanul a tăiat-o pe Alina Emilia Pavel la un sân, folosindu-se de un cuţit de bucătărie. La acea vreme, bărbatul a ameninţat-o să nu spună nimănui cele întâmplate.

După ce românca a decis să încheie relația cu el, macedoneanul a amenințat-o cu moartea, i-ar fi spart telefonul și i-a trimis mesajede hărțuire. Bărbatul nu s-a oprit însă aici, iar în martie 2018 a îndreptat un pistol înspre româncă, spunându-i că o va ucide. Mai mult de atât, tânărul de 33 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu românca fără consimțământul acesteia, potrivit celor care care îl cercetează pe macedonean într-un nou dosar de violență.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si