Potrivit surselor, greva însoțitorilor de zbor ai companiei aeriene menționate are loc în intervalele de timp cuprinse între 1- 3, 15- 17 și 29- 31 iulie 2022, pe toate intervalele orare.

Citeste si: Prețuri mai mari pentru vacanțele în Grecia. Românii se plâng că dau mai mulți bani la plajă și la taverne

Atenționare de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania cu avionul

În acest context sunt anunțate blocaje majore pe aeroporturile din Barcelona, Palma de Mallorca și Málaga.

Citeste si: Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Portugalia: risc ridicat de erupţie vulcanică şi intensificare a activităţii seismice în Arhipelagul Azore

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Românii sunt rugați să consulte paginile de Internet de specialitate și oficiale și/sau contactând direct operatorul de zbor. 

Cetățenii români pot solicita ajutor de specialitate

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al Românei la Madrid la +34 91.734.4004.

Citeste si: VIDEO| MAE recomandă românilor evitarea călătoriilor în Ucraina :,,Situația de securitate se menține tensionată și fluidă”

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet: https://www.easyjet.com/en, http://madrid.mae.ro, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs) care oferă informații și sfaturi de călătorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si