Temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă. Românii își caută deja destinații de vacanță, mai ales după perioada pandemiei care i-a ținut departe de locurile dorite.

Citește si: Decizie șocantă luată de hotelieri: Rezervările sub 3 nopți nu vor mai fi posibile

Iată topul celor mai răcoroase locuri din țară pe timp de vară. Poți să le vizitezi în timpul vacanței și vei fi mulțumit.

Cine dorește să fugă de soare și să se delecteze cu o vacanță răcoroasă, însă nu știe ce destinație să aleagă, noi vă prezentăm cele mai frumoase locuri din România. Temperaturile sunt destul de scăzute și te poți bucura de o vacanță alături de cei dragi.

Locuri bune de vizitat pe timp de vară

Aceste locuri trebuie să le vizitezi neapărat vara. Vei avea parte de răcoarea mult dorită. Aici temperaturile sunt mai scăzute față de cele normale, motiv pentru care te poți bucura de o vacanță relaxantă, dar și liniștită fără temperaturi prea ridicate.

locuri-racoroase-de-vizitat-in-romania

Locuri răcoroase de vizitat în țară.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Aveți grijă ce cumpărați de pe tarabele din piață pentru că ați putea ajunge la spital: „Peștele ăsta este cald!”

Bâlea Lac este una dintre cele mai vizitate destinații de români, iar temperaturile de aici nu sar de 15 grade Celsius. De asemenea, în Vârful Omu sau la Vlădeasa sunt tot de 15 de grade Celsius, însă te poți bucura de o vacanță și în Munții Țarcu, aici unde temperaturile sunt puțin mai ridicate.

Totuși poți merge și la saline. Salina Turda este soluția pentru o vacanță în care te poți bucura de monumentele istorice din Cluj. Este un loc destul de ales de turiști, dar și îndrăgit, iar aici peisajul îl poți admira și din liftul panoramic cu care se coboară până în Mina Rudof. Aici temperaturile nu depășesc 12 grade Celsius.

Citește si: Cazare apartament vs hotel, pe litoral

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Salina Cacica este una dintre cele mai frumoase saline de la noi din țară. Lacul Sărat este unic la noi în România, iar aerosoli salini au efecte terapeutice. Aici temperaturile nu sunt ridicate, motiv pentru care este locul perfect de vizitat vara.

Te poți răcori și cu o vizită la peșteră. Peștera Urșilor este unicată în România, dar și în Europa. Este un loc destul de vizitat de turiști, iar dacă nu ai mers până acum în acest loc până acum este momentul perfect pentru o vacanță aici. Peștera e una dintre cele mai frumoase de la noi din țară, iar peisajul este unul spectaculos.

Citește si: Satul lacustru din România. O destinație de vis pentru români. Vezi unde se află


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si