Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu! Fosta soţie a actorului a iniţiat caravana culturală ”In memoriam: Şerban Ionescu”!

Lumea artistică a aflat că Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu, actorul decedat în urmă cu şase ani, din cauza unei boli teribile.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan marți 27 noiembrie 2018 , 21:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Apropiaţii ştiu că Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu, fostul ei soţ, care a murit pe 21 noiembrie 2012. Actorul a decedat la 62 de ani, din cauza sclerozei amiotrofice, deşi, iniţial, s-a spus că acesta suferea de borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. 

Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Artistul plastic Valeriu Marin a pictat tablouri cu actorul decedat

Catone, care are un fiu cu Şerban Ionescu, pe Carol, a avut iniţiativa unui proiect cultural dedicat memoriei fostului ei partener de viaţă. Acesta se numeşte Caravana ”In memoriam:Şerban Ionescu” şi e alcătuit din vernisarea unei expoziţii de artă plastică a cunoscutului artist Valeriu Mladin, cu tablouri ce-l înfăţişează pe Ionescu, şi proiecţia unui film documentar despre actorul Şerban Ionescu.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Primul popas a fost la Teatrul de Comedie

La 6 ani de la decesul acestuia, Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Primul popas al caravanei a avut loc la Teatrul de Comedie din Bucureşti, condus de George Mihăiţă, acolo unde a jucat Ionescu. Caravana ”In memoriam:Şerban Ionescu” va continua în 2019 itinerariul prin teatrele bucureştene, dar şi în oraşele în care actorul Şerban Ionescu a desfăşurat activităţi artistice, cum ar fi Petroşani şi Corabia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si