Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu! Fosta soţie a actorului a iniţiat caravana culturală ”In memoriam: Şerban Ionescu”!

Lumea artistică a aflat că Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu, actorul decedat în urmă cu şase ani, din cauza unei boli teribile.

Matei Vaihan, marți 27 noiembrie 2018 , 21:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Apropiaţii ştiu că Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu, fostul ei soţ, care a murit pe 21 noiembrie 2012. Actorul a decedat la 62 de ani, din cauza sclerozei amiotrofice, deşi, iniţial, s-a spus că acesta suferea de borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. 

Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Artistul plastic Valeriu Marin a pictat tablouri cu actorul decedat

Catone, care are un fiu cu Şerban Ionescu, pe Carol, a avut iniţiativa unui proiect cultural dedicat memoriei fostului ei partener de viaţă. Acesta se numeşte Caravana ”In memoriam:Şerban Ionescu” şi e alcătuit din vernisarea unei expoziţii de artă plastică a cunoscutului artist Valeriu Mladin, cu tablouri ce-l înfăţişează pe Ionescu, şi proiecţia unui film documentar despre actorul Şerban Ionescu.

Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Primul popas a fost la Teatrul de Comedie

La 6 ani de la decesul acestuia, Magda Catone îl omagiază pe Şerban Ionescu. Primul popas al caravanei a avut loc la Teatrul de Comedie din Bucureşti, condus de George Mihăiţă, acolo unde a jucat Ionescu. Caravana ”In memoriam:Şerban Ionescu” va continua în 2019 itinerariul prin teatrele bucureştene, dar şi în oraşele în care actorul Şerban Ionescu a desfăşurat activităţi artistice, cum ar fi Petroşani şi Corabia.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si