Sunt mustrată, persiflată şi catalogată drept «frustrată» de nişte oameni care nu înţeleg demersul meu, doar pentru că mi-am permis să îmi spun părerea despre

o stare de fapt. nu sunt contra donaţiilor, mai ales când e vorba de copii. Dimpotrivă! Însă simplul fapt că e nevoie de donaţii ca să-ţi tratezi copilul în străinătate e un semnal că ceva rău se întâmplă în ţara ta. Fie nu ai parte de tratament adecvat, decent, fie statul român nu te sprijină. Nu am dat nume, nu am generalizat.”

„Probabil unii se simt cu musca pe căciulă. Dar am susţinut că sunt asociaţii care fac abuzuri şi oameni care se plâng, reclamă abuzuri sau corupţie...dar, evident, nu generalizeze...cât despre acuza penibilă că «vreau să apitalizez imagine», nu pot comenta o asemenea prostie. Nimeni n-a ştiut că sunt la Roma până acum o lună, deşi sunt aici din mai. N-am vrut să-mi expun copilul şi problemele, nu vreau bani, nu vreau atenţie. celor care sunt atât de reduşi încât să creadă că prin ceea ce fac vreau atenţie le spun atât: în momentul în care am plecat, aveam toate pârghiile să fac campanii, să-mi expun necazul, să «capitalizez imagine»,

compasiune, etc. Şi aş fi strâns poate şi bani suficienţi încât să nu mai am nevoie de concediul medical de la care a pornit totul.”
 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

„Vreau doar curaj şi asumare din partea celor aflaţi în suferinţă. Pentru că doar aşa, solidar, sper să se poată schimba ceva. Tot respectul pentru asociaţiile oneste, donatori etc...însă munca lor rezolvă doar probleme locale, cazuri punctuale...pe ceilalţi cine îi ajută? Dacă nu conştientizăm că statul are obligaţia s-o facă, vorbim degeaba! Eu o să tac, dar voi publica tot ceea ce primesc de la părinţi! Fără păreri personale, pentru că nu vreau să influenţez în vreun fel percepţia celor care îşi fac timp să citească...şi da, sunt frustrată într-adevăr! Pentru că acum, în situaţia dată, nu pot face mai multe”, a scris Magda Vasiliu pe reţeaua de socializare.

Magda Vasiliu a anunţat în luna iulie că fiul ei, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer şi se află la tratament în Italia.

Sursa stire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si