Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis: medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu
Actual

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis: medicul Mihai Lucan va fi plasat in arest la domiciliu

I. I.
12 ian 2018

Mihai Lucan va ramane in arest la domiciliu, potrivit hotararii magistratilor Curtii de Apel Bucuresti.

UPDATE: Mihai Lucan va ramane in arrest la domiciliu, potrivit hotararii magistratilor Curtii de Apel Bucuresti.

Judecatorii de la Curtea de Apel judeca contestatia procurorilor DIICOT la decizia Tribunalului Bucuresti de a-l lasa în libertate.

Ajutat de avocati profesorul Mihai Lucan a veit in aceasta dimineata la Curtea de Apel. Este ziua in care afla daca ramane sau nu in libertate. De data asta, medicul pare dispus sa vorbeasca.

"Este procesul medicinei romanesti si poate ca cu ocazia asta, trebuie relevat in ce situatie este medicina romaneasca”.

Sustine  in continuare ca este nevinovat, desi procurorii il acuza ca ar fi adus Institutului de Transplant din Cluj un prejudiciu de 5 milioane de lei.

"instittul a fost parte a unui sistem sanitar cum dintr-o data a devenit un element..."

Ieri, o camera audio-video a fost descoperita in masina sotiei medicului Mihai Lucan.Procurorii DIICOT  au precizat ca  aceasta a fost instalata ca urmare a punerii în executare a unui mandat de supraveghere tehnica, obtinut cu "respectarea normelor de procedura penala". De cealalta parte, Mihai Lucan crede ca se doreste distrugerea Institutului de Transplant de forte externe, iar el ar fi pionul care trebuie inlaturat cu orice pret.

"Cine are interese, domnule Lucan? Nu stiu, sa va spun, dar in orice caz poate ca nu sunt romani".

Anchetatorii sustin ca Mihai Lucan ar fi folosit financiare, materiale si umane ale Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca in beneficiul clinicii sale private.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook