Fetele au fost agresate de un bărbat în timp ce se deplasau cu un tramvai spre zona Pipera din București.

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab! Cristi "Spaidăr" are trei maşini şi stă într-o vilă luxoasă!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un bărbat s-a apropiat de ele și le-a atins libidinos pe fund și chiar pe mâini. Una dintre călătoare a reușit să surprindă câteva momente în care acest tip a atins o tânără în părți intime. Mai mult, ea ne-a transmis și informații legate de modul în care acest bărbat opera.

"S-a așezat lângă mine. Își apropia mâna tot mai mult de picioarele mele. I-am atras atenția, iar atunci s-a ridicat și a mers către alte domnișoare. Se atingea de ele, le punea mâna în diverse locuri, iar când acestea realizau că ceva e în neregulă le punea întrebări. Într-un final a coborât", ne spus una dintre persoanele ce i-au căzut victimă acestui bărbat.

Citeste si: Călin de la Exatlon: ”Radu Mazăre este prietenul meu și am spus numai adevărul despre el”! Faimosul explică de ce a ieșit din afacerea cu hotelul din Madagascar! EXCLUSIV

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si