Un incendiu a avut loc noaptea trecută într-un sat din Mehedinți. Mai multe anexe gospodărești au luat foc, iar focul a fost extins rapid din cauza vântului.

Citeste si: Incendiu devastator în locuință. Un bărbat a murit pe loc

Trei echipaje de pompieri s-au luptat mai bine de cinci ore cu focul, de teama ca acesta să nu se extindă la casele din apropiere.

Citeste si: Explozie puternică într-o locuință din județul Iași. O femeie a murit şi un bărbat a suferit arsuri grave

Proprietarul ar fi pornit focul, dar l-a scăpat de sub control, însă, în ultim moment, a reușit să salveze animalele. Amenda primită a fost de 500 de lei.

Explozie puternică într-o locuință din județul Iași. O femeie a murit 

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, vineri seară, într-o locuinţă din comuna Andrieşeni, judeţul Iaşi. O femeie a murit şi un bărbat a suferit arsuri grave, informează presa locală. Elicopterul SMURD, chemat de urgență. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”A fost o explozie neurmata de incendiu la o casa în Andrieseni, judeţul Iaşi. În urma evenimentului au rezultat 2 victime”,  a transmis, vineri seară, ISU Iaşi.

Citeste si:  Cadavrul unui bărbat de 22 de ani cu plagă înjunghiată, găsit în Oradea

Sursa citată a precizat că o femeie, de aproximativ 70 de ani, a murit, iar un bărbat în vârstă de 78 de ani a suferit arsuri grave, fiind necesară  intervenția elicopterului SMURD.

Citeste si: Incendiu la locomotiva unui tren de călători în gara Sinaia

"Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Forțele ISU nu au intervenit, iar persoana care a anunțat autoritățile a fost viceprimarul comunei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si