Mama a doi copii, care i-a trimis o scrisoare ministrului Educației, invitată de Ecaterina Andronescu! Ce mesaje a primit? ”Mare atenție”

Scrisoarea unei mame a doi copii a stârnit reacţia Ministerului Educaţiei. Într-un răspuns transmis autoarei mesajului se arată că ministrul educaţiei Ecaterina Andronescu “a parcurs” scrisoarea şi o invită la o întâlnire săptămâna viitoare.

C.L., duminică 27 ianuarie 2019 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Scrisoarea unei mame către ministrul Educației a fost intens distribuită săptămâna trecută pe rețelele de socializare. În mesajul ei, femeia critică sistemul de învățământ, dar mai ales pe cei care sunt numiți în fruntea lui și care fac ”experimente pe elevi”.

 

“Doamnă ministru sunt mama a doi copii; o fată și un băiat. Unul în clasa a 4-a și una în clasa pregătitoare. Sunt un părinte ce regretă enorm, din păcate, că a avut lașitatea de a crește doi copii în România. Sunt un părinte ce își privește copilul istovit de acest sistem de învățământ ce nu are o continuitate și nici respect față de copii și părinți. Ca mine sunt convinsă că sunt alți zeci de mii de părinți.

Declarațiile dumneavoastră din ultimele zile m-au convins că trăiți într-o țară diferită de țara mea. Îmi iubesc țara și nu pot înțelege de ce dumneavoastră, oamenii ce ați ajuns să ne conduceți, ați uitat că sunteți români. De peste 20 de ani faceți diverse experimente pe cetățenii acestei țări. Pot accepta să faceți experimente pe noi, adulții, merităm pentru că nu știm sau poate nu avem cum să alegem oameni ce iubesc țara asta pentru a ne conduce. Dar stimată doamnă, stimați politicieni, eu și alți zeci de mii de părinți vă interzicem să ne distrugeți copiii!”, își începe femeia scrisoarea deschisă, care inițial a fost postată pe pagina de Facebook a Ministerului Educației. Întreaga scrisoare o puteți citi AICI

Scrisoarea mamei a doi copii a fost citită de ministrul Ecaterina Andronescu

Conform portalului Edupedu.ro, mama celor doi copii a primit un răspuns de la Minister, iar Ecaterina Andronescu a invitat-o la o întâlnire: “Stimată doamnă, Ministrul Ecaterina Andronescu a parcurs mesajul pe care l-aţi postat pe pagina de Facebook a MEN şi vă învită săptămâna viitoare, în funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, la o întâlnire, pentru a discuta chestiunile semnalate. Întâlnirea ar urma să aibă loc la sediul ministerului. Ne-am bucura dacă răspunsul dumneavoastră ar fi pozitiv.”

Citeste si: Modificări URIAȘE asupra structurii anului școlar 2019-2020. Se schimbă Bacalaureatul

Citeste si: Legea educației ar putea să sufere noi modificări. Ecaterina Andronescu vrea ca și elevii de clasa întâi să poată fi lăsați repetenți

Imediat după ce s-a aflat de invitația ministrului Educației, mai multe persoane i-au transmis autoarei scrisorii sfaturi de genul:”să nu vă duceți singură”, ”aveți mare grijă”, ”îi recomand doamnei care a fost invitată la minister sa se ducă cu martori și sa înregistreze discuțiile. Altfel, se va trezi, într-o poziție ingrată. Mare atenție cu doamna ministru”.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si