Mama jandarmeriţei ucise la Suceva, devastată când a ajuns la locul accidentului. "Puiu' mamii, cui mă laşi? Vorbeşte cu mine, mamă" - Imagini emoţionante

Tristeţe nemărginită astăzi la Suceava, chiar în locul în care o jandarmeriţă şi fiica ei au fost spulberate de către un şofer neatent. Familia Irinei, mama decedată, a plâns non stop şi şi-a strigat durerea.

C.I.P., vineri 16 noiembrie 2018 , 13:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama jandarmeriţei a fost la un pas de leşin, ea fiind devastată de moartea fiicei sale. Cu o lumânare în mână, ea şi-a strigat durerea în faţa tuturor. Şi soţul femeii ucise abia şi-a găsit cuvintele pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat.

"Irina, puiu' mamii unde ne-ai lăsat? Puiu' mamii nu ne lasa, Irina. Irina, vorbeşte cu mama!", au fost urletele de durere ale mamei Irinei, jandarmeriţa moartă la Suceava.

Larisa, fiica ei, se simte mai bine, dar medicii spun că va rămâne cu sechele. Tatăl ei este şi el devastat, dar împăcat cu gândul că toată viaţa va avea de purtat o curce grea. "Aşteptăm un transfer la Bucureşti. Va fi o cale lungă. Am înţeles că deocamdată e stabilă, respiră singură, dar va avea probleme şi voi avea o cruce de purtat. Voi duce o luptă grea. Cuvintele sunt de prisos. Să ne rugăm pentru Larisa. Pe Irina o conducem pe ultim drum duminică. Dumnezeu să o ierte!", a spus soţul Irinei. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si