Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani! Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi! FOTO EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani. Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi.

Lili Lascar, joi 07 februarie 2019 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai puternici concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană. Tânărul este motivat, rapid şi a adus multe puncte echipei sale. În România, fiecare rezultat, cuvânt şi mişcare a fotbalistului sunt trăite la intensitate maximă de familia lui.

Artista de muzică populară Mărioara Man Gheorghe (58 ani) ne-a declarat, în exclusivitate, cum resimte fiecare minut din show-ul la care participă fiul ei. Cântăreaţa nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi când a pronunţat numele moştenitorului ei de care îi este deja dor.

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine. "Aş vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului"

"Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum. Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Cum să nu fiu mândră de un asemenea copil? Mi-a părut rău şi de băiatul acela, Iulian, chiar dacă a avut o divergenţă cu Costin. E un concurent bun, se vede, dar a avut ghinion să se accidenteze. Sper să-şi revină cât mai repede, multă sănătate îi doresc. Aş mai vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului. Hai Roşii Faimoşii! Sunteţi o echipă frumoasă şi unită!", a declarat Mărioara Man Gheorghe.

Citeste si: Românii își cumpără tot mai multe mașini electrice! Care sunt avantajele unei astfel de investiții

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine! La vârsta de 58 de ani, artista nu are riduri!

Nu putem să nu remarcăm că artista de muzică folclorică arată foarte bine şi are un ten fără riduri deşi nu-şi face tratamente faciale sofisticate şi nici tot felul de injecţii pentru rejuvenare a pielii faciale.

 

Atât Elena Gheorghe cât şi sora ei, Ana, seamănă foarte bine cu solista şi câteodată chiar ai tendinţa să spui că cele trei sunt...surori.

Citeste si: Războinica de la Exatlon cu suflet de aur. Mădălina Linguraru a făcut un gest extraordinar pentru un băiat în scaun cu rotile. E un om cu inima mare

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si